Neler Yeni

Modding Windows Hızlı Açma Kesin Çözüm (REHBER)

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@VitoScaletta ,

Önyükleme ayarlarını bilmeden kurcalıyorsunuz, güç seçenekleri konfigürasyonunu kurcalıyorsunuz. ''PC hızlandırma'' adı altında ASC gibi potansiyel zararlı yazılım öneren birinin açtığı konudan farksız benim için.

Yapılacak en temel, ve en doğru ayarlar benim konumda bulunuyor. Burada amacım ego kasmak değil, insanları doğru şeyi yapmaya yönlendirmektir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
İlk olarak bilgisayarımızın arama yerine msconfig yazıyoruz ve giriyoruz Alıntıyı görüntüle burdanön yüklemeye geçip gelişmiş seçeneklere basıyoruz burdan Alıntıyı görüntüle işlemci sayısı tikini kaldırıp en son kaç iş parçacığınız varsa onu seçiyosunuz benim max 4 bu işlemle normalde bilgisayarınızın açılması için 1 işlemci çekirdeği kullanırken artık bütün işlemci çekirdekleri kullanıcak ve gözle görülür bi fark olucak uygula diyip çıkıyoruz sonra PC yeniden başlatıyoruz

Şimdi 2. çözüm denetim masası yazıyoruz burdan donanım ve ses e basıyoruz Alıntıyı görüntüle ondan sonra güç seçeneklerinden GÜÇ DÜĞMELERİNİN DAVRANIŞLARINI DEĞİŞTİRE BASIYORUZ burayı karıştıran çok kişi var çoğu kişi direk güç seçeneklerine basıyor Alıntıyı görüntüle ardından şuanda kullanılmayan ayaları değiştire basıp Alıntıyı görüntüle alttan hızlı başlatmayı aç tikini açıyoruz ve uygula diyoruz eğer dediğim 2 şeyi yaparsanız kesinlikle ciddi fark görüceksiniz

EK OLARAK : msconfig yazıyoruz msconfigten ön yükleme ye basıyoruz alltan tüm microsoft hizmetlerini gizle yapıp geriye kalan bilgisayar açılışında açılmasını istemediğiniz uygulamların tikini kaldırıp devre dışı bırakıyoruz ekran kartı veya ses yazılımlarını kapatmayın herkese iyi günler bol şanslar

KONUYU BOL BOL UP LARSANIZ SEVİNİRİM
Tm api
Hemen api

VitoScaletta

80+ Gold
@VitoScaletta ,

Önyükleme ayarlarını bilmeden kurcalıyorsunuz, güç seçenekleri konfigürasyonunu kurcalıyorsunuz. ''PC hızlandırma'' adı altında ASC gibi potansiyel zararlı yazılım öneren birinin açtığı konudan farksız benim için.

Yapılacak en temel, ve en doğru ayarlar benim konumda bulunuyor. Burada amacım ego kasmak değil, insanları doğru şeyi yapmaya yönlendirmektir.
ön yükleme ayarlarını kurcalıyosunuz dediğin şey sadece verilen işlemci iş parçağını arttırıyoruz 1 tane 2 tane kullanılırken tamamını kullanıp çok daha hızlı önyükleme yapıyor bu kadar ki kendi konunuzda da yapıyorsunuz bunu GÜÇ SEÇENEKLERİ KONFİGÜRASYONUNU KURCALIYORSUNUZ diyorsun :D harbi komedisin ya normalde ssd takılı olan kişiler veya windows kuran kişilerde zaten otomatik olarak açık olur hızlı başlatma ben hızlı başlatma kapalı unutan talihsiz kişiler için belirttim normalde açık olur zaten zaten windowsun koyduğu temel şeyler bunlar lütfen boş yapma git konumdan tartışma ortamı hazırlamak için herşeyi yapıyorsun

insanların bilgisayarlarına 1001 tane uygulama indiren senin konun
sırf konuyu uzatmak için insanları 3 mb dosya sildirip birde bunu haftada 1 yapın diyen sensin insanaları boş yere uğraştırıyorsun ben windowsun kendi ayarlarından hiç bi uygulama kayıt defteri kod yazmadan disk birleştirmeden en güvenli ve en doğru şekilde yapmayı gösterdim insanların bir başka konuya ihtiyacı yok bir daha konunu paylaşma ve konuma gelme

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bilgisayarına crackli yazılım dolduran şahıs mı bana bunları söylüyor? Yüklenmesini önerdiğim yazılımlar demirbaş, ve kurulumsuz yazılımlar. EEK, AdwCleaner, OOSU10, Revo Uninstaller(Portable versiyonu mevcut) kurulumsuz yazılımlar. Konudaki tek kurulumlu yazılım WRC'dir onunda boyutu oldukça küçüktür. Diğer bir yazılım ise Auslogics Disk Defrag'dir. Auslogics'in ürünleri de oldukça kalitelidir.

Windows hakkında hiçbir halt bilmeden bana laga luga yapıyorsun. Bilgisayarı yalnızca oyun oynamak için kullanılan bir araç olarak görüyorsun.

Son düzenleme:

VitoScaletta

80+ Gold
Bilgisayarına crackli yazılım dolduran şahıs mı bana bunları söylüyor? Yüklenmesini önerdiğim yazılımlar demirbaş, ve kurulumsuz yazılımlar. EEK, AdwCleaner, Revo Uninstaller(Portable versiyonu mevcut) kurulumsuz yazılımlar. Konudaki tek kurulumlu yazılım WRC'dir onunda boyutu oldukça küçüktür.

Windows hakkında hiçbir halt bilmeden bana laga luga yapıyorsun. Bilgisayarı yalnızca oyun oynamak için kullanılan bir araç olarak görüyorsun.
senin konunla benim konumun tek farkı ben hızlı başlatmayı açıyorum o da windowsun temel ayarları zaten ilk windows kurulduğunda açık olur çoğu kişide crack yazılım kullanmam kimseyi ilgilendirmez konum hakkında bişey bulamadığından benim yaptığım şeyleri söylüyorsun bu ben dahil kimseyi ilgilendirmez bidaha konuma uğrama istenmiyorsun bi insan nasıl bu kadar yüzsüz olur kapıdan kovuyorum seni bacadan geri düşüyorsun git kardeşim gelme artık git senin konunda ne yaptığın veya senin ne düşündüğün gram umrumda değil bir daha gelme
Mesaj otomatik birleştirildi:

R5 1600 AF için tiki seçip kaç yapayım.
1600 af ın en son iş parçacığı 12 sendede 12 vardır zaten 12 seçmelisin
1609087111457.png

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Şöyle ekleyeyim:

Senin Windows Update önbelleği boyutundan, Browser cache boyutlarından haberin yok herhalde? Windows Update önbelleği boyutu 30 Gigabyte'ı bile geçebilmektedir. Siz ise buna 3 Megabyte demişsiniz.

Windows kurulduğunda default olarak işlemci sayısı bölümü kapalı gelmektedir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İlk olarak bilgisayarımızın arama yerine msconfig yazıyoruz ve giriyoruz Alıntıyı görüntüle burdanön yüklemeye geçip gelişmiş seçeneklere basıyoruz burdan Alıntıyı görüntüle işlemci sayısı tikini kaldırıp en son kaç iş parçacığınız varsa onu seçiyosunuz benim max 4 bu işlemle normalde bilgisayarınızın açılması için 1 işlemci çekirdeği kullanırken artık bütün işlemci çekirdekleri kullanıcak ve gözle görülür bi fark olucak uygula diyip çıkıyoruz sonra PC yeniden başlatıyoruz

Şimdi 2. çözüm denetim masası yazıyoruz burdan donanım ve ses e basıyoruz Alıntıyı görüntüle ondan sonra güç seçeneklerinden GÜÇ DÜĞMELERİNİN DAVRANIŞLARINI DEĞİŞTİRE BASIYORUZ burayı karıştıran çok kişi var çoğu kişi direk güç seçeneklerine basıyor Alıntıyı görüntüle ardından şuanda kullanılmayan ayaları değiştire basıp Alıntıyı görüntüle alttan hızlı başlatmayı aç tikini açıyoruz ve uygula diyoruz eğer dediğim 2 şeyi yaparsanız kesinlikle ciddi fark görüceksiniz

EK OLARAK : msconfig yazıyoruz msconfigten ön yükleme ye basıyoruz alltan tüm microsoft hizmetlerini gizle yapıp geriye kalan bilgisayar açılışında açılmasını istemediğiniz uygulamların tikini kaldırıp devre dışı bırakıyoruz ekran kartı veya ses yazılımlarını kapatmayın herkese iyi günler bol şanslar

KONUYU BOL BOL UP LARSANIZ SEVİNİRİM
Birileri yükseltmiş. Duvarıma düştü. Yükseltmiş derken mesaj yazmış herhalde

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler