WINDOWS KEY ALMA - LİSANSLI

Reaksiyon skoru
38
Merhaba kolay gelsin.
3-4 güne yeni hazır sistem siparişim gelecek de buna oem key almak istiyorum. Oyun için windows 10 home alsam performans kaybı yaşar mıyım? 11 almam daha mı iyi performans verir
Önerebileceğiniz site var mıdır?

Win 10 pro 100tl lik key al gitsin

Merhaba kolay gelsin.
3-4 güne yeni hazır sistem siparişim gelecek de buna oem key almak istiyorum. Oyun için windows 10 home alsam performans kaybı yaşar mıyım? 11 almam daha mı iyi performans verir
Önerebileceğiniz site var mıdır?
jetlisans sitesinden alabilirsin 3 tane key aldık bir sorun çıkmadı

Win 10 pro 100tl lik key al gitsin
hocam pki pro ile home arasındaki fark nedir. Ben daha çok günlük kullanım ve oyun için kullanmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

jetlisans sitesinden alabilirsin 3 tane key aldık bir sorun çıkmadı
10 mu 11 mi önerirsiniz. genelde oyun oynayacağım home mu pro mu tercih etmeliyim?

hocam pki pro ile home arasındaki fark nedir. Ben daha çok günlük kullanım ve oyun için kullanmak istiyorum

10 mu 11 mi önerirsiniz. genelde oyun oynayacağım home mu pro mu tercih etmeliyim?
Pro ile home arasında fark azsa pro al gitsin çok bir fark yok

10 pro alıp güncelleme de yapabilirsin bişe değişmiyor
PEKİ HOCAM BU WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME OALYINI BİOS anakart güncellemesi ypaacaksak önce mi yapmak daha uygun sonra mı. Cahilim hiçbir şey bilmiyorum bu konuda k bakma

10 pro alıp güncelleme de yapabilirsin bişe değişmiyor
PEKİ HOCAM BU WİNDOWS ETKİNLEŞTİRME OALYINI BİOS anakart güncellemesi ypaacaksak önce mi yapmak daha uygun sonra mı. Cahilim hiçbir şey bilmiyorum bu konuda k bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,750
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri