Windows Key OEM Sorun?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar bir şey Bilmediğim için sizlere Danışmak istedim Kendim Yeni pc Geçtim Geçmeden Önce ki bilgisayarım da OEM Windows 10 Key lisans Dijital Olarak Etkinleştirmiştim Yeni pc geçtiğimde ise Temiz format atıp Yeni pc kurdum aynı e posta ve şifre girdim her hangi bir key girmememe rağmen eski pc den keyi alıp yazmamama rağmen dijital olarak etkinleştirilmiştir olarak gözüküyo, önceki sistemi mi de bozmadım kardeşime verdim Windows kurulu ve etkinleştirilmiş olarak duruyo stabil çalışıyo Yeni kurdum sistem de öle anlamadım 2 bilgisayarda hata almadan nasıl oluyo oluyo sa da + sı - si varmı yardımcı olursanız aydınlatırsanız sevinirim

Arkadaşlar bir şey Bilmediğim için sizlere Danışmak istedim Kendim Yeni pc Geçtim Geçmeden Önce ki bilgisayarım da OEM Windows 10 Key lisans Dijital Olarak Etkinleştirmiştim Yeni pc geçtiğimde ise Temiz format atıp Yeni pc kurdum aynı e posta ve şifre girdim her hangi bir key girmememe rağmen eski pc den keyi alıp yazmamama rağmen dijital olarak etkinleştirilmiştir olarak gözüküyo, önceki sistemi mi de bozmadım kardeşime verdim Windows kurulu ve etkinleştirilmiş olarak duruyo stabil çalışıyo Yeni kurdum sistem de öle anlamadım 2 bilgisayarda hata almadan nasıl oluyo oluyo sa da + sı - si varmı yardımcı olursanız aydınlatırsanız sevinirim
Muhtemelen oem değilde adını unutrum şirket keylelrinden almışsınız bendede o var aynı key farklı pclerde çalışaniliyormuydu onuj gibi bişiydi

Aynı oem ile 8pc etkinleştirdik,
Microsoft keyi ister oem, ister retail olsun kilitleyene kadar devam.
Sasılacak durum degil.
Cmd yonetici açın:
slmgr.vbs -dli enter gelen ekran atın bakalım key turu ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu ne zaman açılmış;
2 ve 6 blacklist olmuş diğerler hala aktif(son kontrol 4 gun önce)😁
Home oem. Diğer forumlardan da isteyene yazdım, kaç kişi etkinleştirdi Allah bilir.

Muhtemelen oem değilde adını unutrum şirket keylelrinden almışsınız bendede o var aynı key farklı pclerde çalışaniliyormuydu onuj gibi bişiydi
Şirket keyler enterprise veya pro mak key olur.
Bunlar etkinleştirme de oto yapmaz.
Etkinleştirme anahtarı limit doldurdugu zaman sonraki formatta “etkinleştirme sınırı asıldı” hatası alırsınız.

Etkinleştirme anahtarı limit doldurdugu zaman sonraki formatta “etkinleştirme sınırı asıldı” hatası alırsınız.
Hiç bir şekilde pc ler arası çakışma sorun windows ta sorun olmaz dimi bir hata olsa zattn etkinleştirme hatası alırız die söylüyorsunuz, şaşırdığım OEM olanlar 1 pc için die söylüyor herkes 2 pc de de kullanınca biraz şaşırdım

Hiç bir şekilde pc ler arası çakışma sorun windows ta sorun olmaz dimi bir hata olsa zattn etkinleştirme hatası alırız die söylüyorsunuz, şaşırdığım OEM olanlar 1 pc için die söylüyor herkes 2 pc de de kullanınca biraz şaşırdım
cmd ekranı at bakalım hocam,
microsoft zamanında crackli windowsları bile orjinal yaptı, anlayın yani.
kafaya takılacak durum yok.
hatta pc nin birine yerel ve key girmeden kurulum yapın. oto etkinleştirmesi gerek, daha garanti olur.
key sorun olursa bile hallederiz, sorun degil.
aynı hesap ta aynı key 2 pc gorurse blacklist edebilme durumu olabilir.

hatta pc nin birine yerel ve key girmeden kurulum yapın. oto etkinleştirmesi gerek, daha garanti olur.
Bende dediğiniz gibi yaptım zattn yeni sisteme temiz format atıp yeni kurulum yaptım tek yaptığım eski bilgisayar da ki e posta girmek oldu her hangi bir key yazmadım baktım ki dijital olarak aktif edildiği yazıyo

Ekler

• 20250719_080025.webp
    20250719_080025.webp
    2.2 MB · Hit: 19
Bende dediğiniz gibi yaptım zattn yeni sisteme temiz format atıp yeni kurulum yaptım tek yaptığım eski bilgisayar da ki e posta girmek oldu her hangi bir key yazmadım baktım ki dijital olarak aktif edildiği yazıyo
keyiniz home retail. genel dijital lisans ile etkinleştirilmiş.
aynı keye baglı mail adresini 1 pc de kullandıgınız surece sorun olmaz hocam.
gule gule kullanın.

Ben 1 yıldır kulanuyorum keyimi kaç kekre formatladım bir problem yok

keyiniz home retail. genel dijital lisans ile etkinleştirilmiş.
aynı keye baglı mail adresini 1 pc de kullandıgınız surece sorun olmaz hocam.
gule gule kullanın.
Genel dijital nasılsın oluyo yani hocam sorun olmadığını anladım bu arada

Genel dijital nasılsın oluyo yani hocam sorun olmadığını anladım bu arada
Daha önce etkinleştirmeyi lisans mı yoksa hwid, mas mı yaptın.
Lisans ile yapsan senin kendi keyin gorunur normalde.
Sıkıntılı durum yok bu arada👍

Ekler

• IMG_1867.webp
    IMG_1867.webp
    96.6 KB · Hit: 13
Geri