Windows Kuramıyorum Acil Yardım

TEŞKİLAT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,203
Merhaba arkadaşlar düzgünce usb belleğimi hazırladım 2-3 kere deneme rağmen bir türlü hard diskime windows kuramıyorum lütfen yardım eder misiniz.
Sistemim imzamda yer alıyor ve ekran resimlerini aşağıya bırakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• IMG_20210405_133656.jpg
    IMG_20210405_133656.jpg
    3.3 MB · Hit: 72
  • IMG_20210405_133706.jpg
    IMG_20210405_133706.jpg
    3.3 MB · Hit: 67
Son düzenleme:
usb içinde windows dosyasından başka hiçbir dosya olamaycak bide bios ayarlarından flashı en üstte alacaksın.

son durum nedir?
her şeyi denedim hard diski farklı slotlara da taktım ama olmuyor sonra dedim usb'de mi sıkıntı var acaba ssd'me win kurmayı denedim ssd'ye kuruluyordu yani sorun hard diskte gibi gözüküyor nasıl çözücem bilemiyorum yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar düzgünce usb belleğimi hazırladım 2-3 kere deneme rağmen bir türlü hard diskime windows kuramıyorum lütfen yardım eder misiniz.
Sistemim imzamda yer alıyor ve ekran resimlerini aşağıya bırakıyorum.

@revanier kanka sen anlar mısın bu sorundan?
İmzandaki sistem uefi desteklemiyor sen usb yi nasıl hazırladın ? Nereden hazırladın ? Rufus mu , Media Cretaion Tool ile mi ?

Diski bölüp kenara bi 15 bilemedin 20 gblık disk oluştur. Onun içine kurmayı dener misin? 440 GB ayırıp C diskine de kurmayı deneyebilirsin.

Diski bölüp kenara bi 15 bilemedin 20 gblık disk oluştur. Onun içine kurmayı dener misin? 440 GB ayırıp C diskine de kurmayı deneyebilirsin.
hepsini denedim lakin sonuç aynı

Kurmaya çalışmış olduğun pc ile mi hazırladın ?
evet bir ssd ve bir hdd'em var ssd'de windows kurulu bilgisayar ssd'deyken windows usb'sini hazırladım. nasıl hazırlamam gerekli ki?

Geri