Windows kuramıyorum!!

BYzin

80+
Reaksiyon skoru
108
Bilgisayarıma windows kurmaya çalışıyorum. Elimde w10 yüklü bir flash var. Bıos'tan flash'ı da seçtim. Ancak windows kurulumunda kurulıum adımlarını geçip kuruluma başladıktan sonra tamamlanmadan önce sürekli "Windows kurulumunun devam etmesi için yeniden başlatılmalı" tarzında yazı çıkıyor. Ve pc 10 sn sonra yeniden başlatılıyor ancak kurulum kaldığı yerden devam etmiyor. Sürekli en başa atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim..

Sent from my LDN-L01 using Tapatalk

Yeniden başlatıldığında flashı çıkartıp biostan kurduğunuz ssd-hdd yi seçer misiniz?

Bilgisayarıma windows kurmaya çalışıyorum. Elimde w10 yüklü bir flash var. Bıos'tan flash'ı da seçtim. Ancak windows kurulumunda kurulıum adımlarını geçip kuruluma başladıktan sonra tamamlanmadan önce sürekli "Windows kurulumunun devam etmesi için yeniden başlatılmalı" tarzında yazı çıkıyor. Ve PC 10 sn sonra yeniden başlatılıyor ancak kurulum kaldığı yerden devam etmiyor. Sürekli en başa atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim..

Büyük ihtimalle sorunlu bir windows sürücüsü olabilir

Acaba Kurduğun Windows 10 Bozuk Olabilirmiş Veyatta Rufusta Kurarken Bozulmuş Olabilirmi
Bilmiyorum ama Microsoft'un kendi sitesinde vermiş olduğu İSO dosyasını indirdim..

Peki Flash Disk Bozuk Olabilirmiş Yani Dosyaları Okumuyo Olabilirmiş

Bence Sen En İyisi Yeniden Flashı Temizle Yeniden ISOyu Kur Ve Yeniden Kur Windowsu
Deneyeceğim..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri