Flash'a windows indirip atmayacaksın. İndirdiğin windows'u flasha yazacaksın Rufus ile.Merhabalar iyi akşamlar. Vatandan hazır sistem aldım flaşa windowsu indirdim fakat biosta flaş gözükmüyor bu yüzden kuramıyorum.Sizce sorun ne?
Kendi sitesinden indirdikten sonra kurulumda flash seçeneğini işaretledim. İnternetteki w10 kurulum videolarıyla aynı şekilde kurdum.Flash'a windows indirip atmayacaksın. İndirdiğin windows'u flasha yazacaksın Rufus ile.
Rufus kullandın mı?Kendi sitesinden indirdikten sonra kurulumda flash seçeneğini işaretledim. İnternetteki w10 kurulum videolarıyla aynı şekilde kurdum.
Rufus kullandın mı?
Rufus kullan bunu değil.Alıntıyı görüntüle şuradan kullandım hocam.
Nasıl kullanıyoruz hocam size zahmet söyler misiniz? Ayrıyeten herkes bu uygulamadan yapıp kuruyor windowsu internette.Rufus kullan bunu değil.
Benim bildiğimde neredeyse herkes rufus kullanıyor.Nasıl kullanıyoruz hocam size zahmet söyler misiniz? Ayrıyeten herkes bu uygulamadan yapıp kuruyor windowsu internette.
Teşekkürler deneyeceğim. İyi akşamlar.Windows iso dosyasını indirip bu ayarları kullanarak rufus ile yaz.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim bildiğimde neredeyse herkes rufus kullanıyor.
Windows 10 ISOTeşekkürler deneyeceğim. İyi akşamlar.
Yükledim. Çok teşekkürlerWindows 10 ISO
Windows 11 ISO