Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows kurulu sistemi freedosa çevirmek

raishao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Anıl Akgün
Merhaba arkadaşlar,

Yarın bir sistem gelecek içerisinde sata ssd var, sistem testini yapıp Windows deneme sürümü kurulacakmıș buraya kadar her şey güzel :) Elimde m2 ssd var ve ben windowsu flash ile onu kurmaya düşünüyorum. Şimdi sistem sata ssd ile Windows kurulu gelecek. İşletim sistemini kaldırıp m2 ssdye nasıl kurulum yapabilirim? Diğer sata ssdyi de depolama olarak kullanmak istiyorum. Yardımlarınız benim için çok değerli. Teşekkür ederim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yine normal kurulum yapar gibi yapacaksınız. Disk bölümüne geldiğinizde SATA SSD'yi biçimlendireceksiniz ek olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
İnternetten bir sürü videosu var adım adım windows 10 kurmak diye aratın videoları takip ederek yapın. Zaten şu aşamada önemli bir veri olmadığı için yanlış kursanız bile tekrar format atar bir kere daha kurulum yaparsınız. Tek video yetmezse birden fazla izleyin rahat bir şekilde yaparsınız. Yine anlatalım. Windows sitesine gidip oradaki indirme aracı ile iso dosyası olarak en güncel windows 10 sürümünü indireceksiniz sonrasında rufus gibi bir program ile indirdiğiniz iso dosyasını flash belleğe atacaksınız.(yazdıracaksınız). Şimdi elinizdeki m2 ssd yi sisteme monte edeceksiniz. Boot ayarlarından flash belleği ilk başlatma sırasına alacaksınız ve sonrasında adım adım format atacaksınız. Format atarken bütün diskleri silin sonra hepsinde ne şekilde bölümlemek istiyorsanız bölümler oluşturun ve nereye işletim sistemini kurmaya karar veriyorsanız o bölümü seçip devam edin. Sistemi kurmayacağınız diğer bölümleri de biçimlendirmeyi unutmayın, unutsanız da sonra da çözümü var.

Top Bottom