Windows kurulumu hatası

blackghos

80+
Reaksiyon skoru
3
Yardımcı olabilir misiniz kaldım arkadaşımın bilgisayarı ürktüm biraz şuan

Ekler

• 1000004988.webp
    1000004988.webp
    1.6 MB · Hit: 316
Sıfırlamak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl ya

Ne yapıcam
Hayıra bas gelen ekranı tekrar at istersen pm at istersen buraya at

Boşluk atmışsın

Dil ayarlarını seçin diyor

Fotoğraf yüklenmiyor
4K foto atıyon sayfa çöküyor olum düşük pixel çek dil ayarlarından ayarla işte Türkçe Q Q

Bundan önce kendi bilgisayarıma sorunsuz attım
Doğru şekilde boot ediyor musun bootunda hata var o zaman format ekranına geçtiğinde klavye ve dil sorar sonra formatı nasıl atacağını sorar YÜKSELT ve ÖZEL özele girip diskleri silip yeniden diski oluşturup formatlican zor olmamalı

Format diskini doğru yazdığına emin m
Bunun PC de w11 yardımcısı yükleyip baktım gereksinimler karşılıyor du ama burda hata veriyor sonra YT sen bı videodan bakıp hallettim her seferinde tekrar girip yapmam gerkeiyor

Doğru şekilde boot ediyor musun bootunda hata var o zaman format ekranına geçtiğinde klavye ve dil sorar sonra formatı nasıl atacağını sorar YÜKSELT ve ÖZEL özele girip diskleri silip yeniden diski oluşturup formatlican zor olmamalı
Soruyor hepsini seçtim onlari

Nasıl yapicam

Bunun PC de w11 yardımcısı yükleyip baktım gereksinimler karşılıyor du ama burda hata veriyor sonra YT sen bı videodan bakıp hallettim her seferinde tekrar girip yapmam gerkeiyor

Soruyor hepsini seçtim onlari
Sen random bakarak yaptığın için başaramıyorsun düzgün şekilde rufus ile yazdırıp boot edip atman 15 dk sürmez ki o pc şuan elimin altında olsa 15 dkmı almaz bir adımda hata yapıyorsun boot etmek yerine biostan flaşı 1.sıraya falan mı çektin?

Disk ekranına gelince bicimlendirdim ben ama hata mı yaptım

Sen random bakarak yaptığın için başaramıyorsun düzgün şekilde rufus ile yazdırıp boot edip atman 15 dk sürmez ki o pc şuan elimin altında olsa 15 dkmı almaz bir adımda hata yapıyorsun boot etmek yerine biostan flaşı 1.sıraya falan mı çektin?
Evet

Disk ekranına gelince bicimlendirdim ben ama hata mı yaptım

Evet
Biostan yaparsan format bittiğinde flaşı çekmen gerekir ki boot edebilsin format atmayı bilmeyip niye pc başına geçiyorsun allah aşkına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,752
Üyeler
197,274
Son üye
scuf
Geri