Bilader numara versem aradan olur muDisk ekranına gelince bicimlendirdim ben ama hata mı yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Disk ekranına gelince bicimlendirdim ben ama hata mı yaptım
Evet
W11 yüklendikten sonra flashi çekersem olucak mıBiostan yaparsan format bittiğinde flaşı çekmen gerekir ki boot edebilsin format atmayı bilmeyip niye pc başına geçiyorsun allah aşkına
Format bittikten sonra yeniden başlatıyor o kısımda flaşı çek pc açılsınBila
Bilader numara versem aradan olur mu
Bila
W11 yüklendikten sonra flashi çekersem olucak mı
Biostan flaşı arka sıraya alım mi tekrar Dursun muFormat bittikten sonra yeniden başlatıyor o kısımda flaşı çek pc açılsın
Flaştan sonra windowsu kurduğun disk varsa ellemene gerek yok o normal açacak windowsuBiostan flaşı arka sıraya alım mi tekrar Dursun mu
Teşekkür ederim hemen halledip haber edicemFlaştan sonra windowsu kurduğun disk varsa ellemene gerek yok o normal açacak windowsu
Allah razı olsun sendenFlaştan sonra windowsu kurduğun disk varsa ellemene gerek yok o normal açacak windowsu
Flaştan sonra windowsu kurduğun disk varsa ellemene gerek yok o normal açacak windowsu
Çıkarınca böyle olduFlaştan sonra windowsu kurduğun disk varsa ellemene gerek yok o normal açacak windowsu
Diski görmediğinde bu hatayı verir sen formatı atarken diski görüyor muydu?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çıkarınca böyle oldu
Evet görüyor duDiski görmediğinde bu hatayı verir sen formatı atarken diski görüyor muydu?
Biosa girip ssdyi en üste çek kaydet çık
Biosa gir ssdyi en başa al kaydetEvet görüyor du
YaptımBiosa gir ssdyi en başa al kaydet
Tekrar aynı hatayı verdiBiosa gir ssdyi en başa al kaydet
Biosa gir diski görüyor mu bak görüyorsa sen format diskini düzgün hazırlayamadın yada formatı yanlış atıyorsun işlem tamamlanmıyorYaptım
Tekrar aynı hatayı verdi
Evet görüyor ben flaşı w11 yükleniyor kısmını bekleyip yüklendikten sonra çıkarıyorum yanlış mıBiosa gir diski görüyor mu bak görüyorsa sen format diskini düzgün hazırlayamadın yada formatı yanlış atıyorsun işlem tamamlanmıyor
Yeniden başlatıyor format zaten o aşamada yeniden başlarken çıkaracaksınEvet görüyor ben flaşı w11 yükleniyor kısmını bekleyip yüklendikten sonra çıkarıyorum yanlış mı