Tamam orda sorun yok o zmanYeniden başlatıyor format zaten o aşamada yeniden başlarken çıkaracaksın
Sana Instagram versem ordan arasam olur mu senin için sorun olmazsaYeniden başlatıyor format zaten o aşamada yeniden başlarken çıkaracaksın
Üstte dediğin yüzünden olabilir sistemin çalışmaması rufusla düzgün yazdır format dosyasını sorunun çözülür madem desteklemiyor niye 11e geçirmeye çalışıyorsun anlamadım kusura bakma insta wp falan verememTamam orda sorun yok o zman
Ek olarak ben Windows home/pro seçim ekranında sistem gereksinim karşılamıyor hatası alıyordum onu shift-f10 yapıp ordan hallettim o yüzden olabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İn
Sana Instagram versem ordan arasam olur mu senin için sorun olmazsa
Bu bilgisayarı tekrardan çalıştırılabilir hale getirebilir miyim yoksa kendi PC de mi rufusla tekrar duzenliyip mi halledimÜstte dediğin yüzünden olabilir sistemin çalışmaması rufusla düzgün yazdır format dosyasını sorunun çözülür madem desteklemiyor niye 11e geçirmeye çalışıyorsun anlamadım kusura bakma insta wp falan veremem
Kendi pcnde windows 11 isosu indir rufus ile yazdırBu bilgisayarı tekrardan çalıştırılabilir hale getirebilir miyim yoksa kendi PC de mi rufusla tekrar duzenliyip mi halledim
Tamam çok teşekkür ederimKendi pcnde windows 11 isosu indir rufus ile yazdır
Alıntıyı görüntüle
Şu ekran geldiğinde üstteki 2linin tikini işaretle resimdeki gibi öyle yazdır isoyu
Allah razı olsun haftaya cuma dua edicem sana sözKendi pcnde windows 11 isosu indir rufus ile yazdır
Alıntıyı görüntüle
Şu ekran geldiğinde üstteki 2linin tikini işaretle resimdeki gibi öyle yazdır isoyu