Windows kurulumu hatası

blackghos

80+
Reaksiyon skoru
3
Yardımcı olabilir misiniz kaldım arkadaşımın bilgisayarı ürktüm biraz şuan

Ekler

• 1000004988.webp
    1000004988.webp
    1.6 MB · Hit: 316
Yeniden başlatıyor format zaten o aşamada yeniden başlarken çıkaracaksın
Tamam orda sorun yok o zman
Ek olarak ben Windows home/pro seçim ekranında sistem gereksinim karşılamıyor hatası alıyordum onu shift-f10 yapıp ordan hallettim o yüzden olabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İn
Yeniden başlatıyor format zaten o aşamada yeniden başlarken çıkaracaksın
Sana Instagram versem ordan arasam olur mu senin için sorun olmazsa

Tamam orda sorun yok o zman
Ek olarak ben Windows home/pro seçim ekranında sistem gereksinim karşılamıyor hatası alıyordum onu shift-f10 yapıp ordan hallettim o yüzden olabilir mi

İn
Sana Instagram versem ordan arasam olur mu senin için sorun olmazsa
Üstte dediğin yüzünden olabilir sistemin çalışmaması rufusla düzgün yazdır format dosyasını sorunun çözülür madem desteklemiyor niye 11e geçirmeye çalışıyorsun anlamadım kusura bakma insta wp falan veremem

Üstte dediğin yüzünden olabilir sistemin çalışmaması rufusla düzgün yazdır format dosyasını sorunun çözülür madem desteklemiyor niye 11e geçirmeye çalışıyorsun anlamadım kusura bakma insta wp falan veremem
Bu bilgisayarı tekrardan çalıştırılabilir hale getirebilir miyim yoksa kendi PC de mi rufusla tekrar duzenliyip mi halledim

Bu bilgisayarı tekrardan çalıştırılabilir hale getirebilir miyim yoksa kendi PC de mi rufusla tekrar duzenliyip mi halledim
Kendi pcnde windows 11 isosu indir rufus ile yazdır
1753467125517.webp

Şu ekran geldiğinde üstteki 2linin tikini işaretle resimdeki gibi öyle yazdır isoyu

Alıntıyı görüntüle
Şu ekran geldiğinde üstteki 2linin tikini işaretle resimdeki gibi öyle yazdır isoyu
Tamam çok teşekkür ederim

Alıntıyı görüntüle
Allah razı olsun haftaya cuma dua edicem sana söz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,001
Üyeler
197,339
Son üye
olcay 0608
Geri