Yardım Windows Kurulumu Yapamıyorum

Neuer

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhaba, elimde eski bir pc vardı (freedos) Bende windows 10 yapayım dedim. Bir format usbsi hazırladım. Takıyorum tam windows logosu geliyor kurulum ekranı gelmeden pc kendini kapatıyor.

Merhaba, elimde eski bir PC vardı (freedos) Bende windows 10 yapayım dedim. Bir format usbsi hazırladım. Takıyorum tam windows logosu geliyor kurulum ekranı gelmeden PC kendini kapatıyor.
Güç kaynağinda problem olabilir veya daha farkli bir problem olabilir anlamak zor daha fazla detay lazim

İki sebebi olabilir eğer sistemde fiziksel bir sıkıntı yoksa birincisi BİOS daki SATA modunun AHCI olmaması ikincisi ise kurmak istediğiniz anakartın UEFI desteği yoksa ve siz UEFI bir imaj dosyası oluşturmuşsanız da bu sıkıntıyı yaşabilirsiniz.

İki sebebi olabilir eğer sistemde fiziksel bir sıkıntı yoksa birincisi BİOS daki SATA modunun AHCI olmaması ikincisi ise kurmak istediğiniz anakartın UEFI desteği yoksa ve siz UEFI bir imaj dosyası oluşturmuşsanız da bu sıkıntıyı yaşabilirsiniz.
Galiba uefi desteği yok çünkü biosta hiç uefi çıkmadı

O zaman rufus programında iso oluştururken MBR yerine GBT yaparak denermisiniz inşallah bu şekilde çözüm olabilir.

İnşallah, denerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,442
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri