Neler Yeni

Windows Lisansınızı Süresi Yakında Dolacak Bildirimi Ne Anlama Geliyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Selim Çolak
uyarı yememek için öyle söylüyolar yoksa çoğumuz KMSPico kullanıyoruz
KMSPico hem anakart'a sızıyor, Ve çok yaygın bir virüs'ü var W10 Arama çubukları çalışmama sorunu. KMSPico kullanılmaz.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir şey yapmana gerek yok. Lisans süresi dolunca da kullanmaya devam edebiliyorsun sadece kişiselleştirme yapamiyorsun ve windowsu etkinleştir yaziyor sag altta.
Deneme süresi devam ederken de windowsu etkinleştir yazıyor mu?

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
ikiside aynı şey normali 1000 TL olan şeyi 50 TL'ye almak okey ama cracklemek aslaa olmazz diyorsunuz :D istediğini yapsın
o 50tl olan oem kod ve senin 50 tl ye alman bir şey değiştirmiyor. windowsun cebine yine aynı para giriyor ve bu yasadışı bir şey vs. değil ama crackli dosya içinde virüs olabilir hadi bilgisayarı geçtim o işletim sistemini yazan kişinin emeğine yazık

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
o 50tl olan oem kod ve senin 50 TL ye alman bir şey değiştirmiyor. windowsun cebine yine aynı para giriyor ve bu yasadışı bir şey vs. değil ama crackli dosya içinde virüs olabilir hadi bilgisayarı geçtim o işletim sistemini yazan kişinin emeğine yazık
Virüs girerse sen kaybedersin bide o oem kodları bulup nasıl 50 TL'ye satıyorlar sence

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Virüs girerse sen kaybedersin bide o oem kodları bulup nasıl 50 TL'ye satıyorlar sence
windowstan kendileri alıyorlar o kodları. zaten kimse orjinal windowsun oem kodlarına izinsiz ulaşamaz. çevremde bu işi yapan insanlar var tamamen yasal bir durum ve her kod için windowsa para ödüyorlar ancak crack dediğin olay tek kişinin alıp aslında paralı olan bir yazılımı dağıtması ve windows oem veya normal olarak 20 kişiye satıp 20 kişi parası alacakken 1 kişi parası alması, dolayısıyla da zarar etmesi demek ve bu olay çalışanların maaşlarına direkt olarak etki ediyor. nereye varmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ülkemizde crack windows yaygınlaştıkça oem kod satıcılarının sayısı azalmaya başladı. bu böyle devam ederse orjinal windowsu sadece zengin insanlar kullanabilecek

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
windowstan kendileri alıyorlar o kodları. zaten kimse orjinal windowsun oem kodlarına izinsiz ulaşamaz. çevremde bu işi yapan insanlar var tamamen yasal bir durum ve her kod için windowsa para ödüyorlar ancak crack dediğin olay tek kişinin alıp aslında paralı olan bir yazılımı dağıtması ve windows oem veya normal olarak 20 kişiye satıp 20 kişi parası alacakken 1 kişi parası alması, dolayısıyla da zarar etmesi demek ve bu olay çalışanların maaşlarına direkt olarak etki ediyor. nereye varmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ülkemizde crack windows yaygınlaştıkça oem kod satıcılarının sayısı azalmaya başladı. bu böyle devam ederse orjinal windowsu sadece zengin insanlar kullanabilecek
Normal windows 10 un 1000 tl olmasının nedeni normal bir kullanıcının alması değil şirketlerin almasıdır ve onlar da zaten anlaşmalı olduğu için daha da ucuza alır yani o 1k tl öylesine bi sayı normal oem keyi sadece 1 anakart da kullanabiliyorsun ve teknik destek yok o yüzden normal kullanıcı için uygun oem key alınca 40-50 TL'ye aslında şirket çok bi şey kaybetmiyor aynen

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
Normal windows 10 un 1000 TL olmasının nedeni normal bir kullanıcının alması değil şirketlerin almasıdır ve onlar da zaten anlaşmalı olduğu için daha da ucuza alır yani o 1k TL öylesine bi sayı normal oem keyi sadece 1 anakart da kullanabiliyorsun ve teknik destek yok o yüzden normal kullanıcı için uygun oem key alınca 40-50 TL'ye aslında şirket çok bi şey kaybetmiyor aynen
normal bir kullanıcı da alabilir windows 10'u bu bir şirket yazılımı değil ve dediğim gibi oem kod satıcıları aldıkları her kod başına para ödemek zorundalar. şirket oem kod satan herkesi biliyor ve buna göre bütçesini ayarlıyor zarara girdiği gibi de kod satma yetkisini alıyor elinden yani şirket para kaybetmiyor üstüne şirketlere sattığı windows yazılımlarıyla tam tersi kar elde ediyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,395
Üyeler
164,833
Son üye
tunahansahin
Top Bottom