Yazıyor önceki sayfadaSistemin nedir?
Fırınlama yaptınız mı?Yazıyor önceki sayfada
Yarın yapıcamFırınlama yaptınız mı?
Ben fırınlama yerine blok söküp 30 dakika kaliteli saç kurutma makinesi ile ısıtıyorum.Yarın yapıcam
Eski sorunsuz haline döner işte.@MuratTheFounderOfGariban ekran karti böyle fırından sonra eskisinden daha iyi olur mu?
Arkasinda ki 4 tane vidayı sokup soğutucusunu çıkar o şekilde at fırınaAllah sizden razı olsun yarın denicez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sahur icin ayaktayim attim resmini kırmızı demişim neden acaba öylr bişi görmüştüm maviymiş
Dostum arkada 4 tane vida var onları sok zaten fan çıkacak fanın kablosunu da yavaş şekilde çıkarArkadaşlarıma söyledim dalga geçtiler yakarsın falan dediler annem bugun işe gitmemiş söylesem ona yapacağımı izin verir mi
@MuratTheFounderOfGariban fan varmışAlıntıyı görüntüle
Knk beyaz bi çökme şeyi var ona basıncamı napcam
kart tamir olunca sen onlarla dalga geçersinArkadaşlarıma söyledim dalga geçtiler yakarsın falan dediler annem bugun işe gitmemiş söylesem ona yapacağımı izin verir mi
@MuratTheFounderOfGariban fan varmışAlıntıyı görüntüle
Knk beyaz bi çökme şeyi var ona basıncamı napcam
Ekran kartını çıkar kasadanSökülcek bişi yokki orda bişey var napmam lazım?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
@MuratTheFounderOfGariban
Knk oralarda vida falan yok ozaman resmimi al kırmızı kalemle çiz bakıyımEkran kartını çıkar kasadan
Fanın olduğu taraf değil diğer tarafta 4 adet vida var yıldız. Onları çıkar ben görüyorum sen nasıl görmüyorsun
Soktun mu fani ? Söktüysen foto atar misinKnk oralarda vida falan yok ozaman resmimi al kırmızı kalemle çiz bakıyım
@MuratTheFounderOfGariban knk acil bak kırmızıyla isaretle
Söktüm
Knk diş fırcasıyla tozunu aldım bi güzel iyi etmişmiyim
@MuratTheFounderOfGariban
Nasil sökücez?Soktun mu fani ? Söktüysen foto atar misin
Knk direk babama söylesem o yeni ekran karti alsa olmazmı annem var evde şimdi olmaz derSoktun mu fani ? Söktüysen foto atar misin