Mavi Ekran Windows mavi ekran hatasi

Etobaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
857
Merhabalar 2 gündür denemediğim şey kalmadı rust oyununda 5 dk oynuyorum sonra bu mavi ekran geliyor.

Ekler

• IMG_20240831_023537.jpg
    IMG_20240831_023537.jpg
    3.3 MB · Hit: 77
Windows update son güncellemeyi kaldır dostum aynı sorunu yaşıyordum 1-2 gündür güncelleme sonrası oldu. Silince düzeldi.

EasyAntiCheat kaynaklı mavi ekran vermiş. Oynadığın oyunun içindeki ana klasörden anti hile programını silip tekrardan oyun dosyalarını doğrulat bakalım. Ek olarak Minidumpları da paylaşırsan sevinirim. https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
Denedim o olmadı dosyayı ayarlayıp paylaşayim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EasyAntiCheat kaynaklı mavi ekran vermiş. Oynadığın oyunun içindeki ana klasörden anti hile programını silip tekrardan oyun dosyalarını doğrulat bakalım. Ek olarak Minidumpları da paylaşırsan sevinirim. https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
dosya.rar

Son düzenleme:
Windows update son güncellemeyi kaldır dostum aynı sorunu yaşıyordum 1-2 gündür güncelleme sonrası oldu. Silince düzeldi.
Kral nasıl kalıdırıyoruz

Merhabalar 2 gündür denemediğim şey kalmadı rust oyununda 5 dk oynuyorum sonra bu mavi ekran geliyor.
Bendede aynısı oluyo kral çözersen banada söylermisin

Denedim o olmadı dosyayı ayarlayıp paylaşayim.

dosya.rar
Kaspersky, Valorant Vanguard ve Gigabyte RGB Fusion uygulamasını kaldır bakalım. Ondan sonra bir değişiklik olup olmayacağına bak.

Verdi mi mavi ekran gene?

Bu genel bir sorunda olabilir. Easy Anti Cheat kaynaklı.
verdi maalesef. Sanmıyorum arkadasla oynuyoruz onda bir sorun olmuyor. Minidump dosyasında sorun neyden kaynaklı görünüyor ?

verdi maalesef. Sanmıyorum arkadasla oynuyoruz onda bir sorun olmuyor. Minidump dosyasında sorun neyden kaynaklı görünüyor ?
Easy Anti Cheat kaynaklı. İşletim sistemleriniz aynı mı?

Easy Anti Cheat kaynaklı. İşletim sistemleriniz aynı mı?
Evet win 10. Win11 e atacağım şimdi belki düzelir

Sorun güncel yardım lütfen...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,203
Üyeler
185,238
Son üye