Windows Nasıl Akifleştirilir?

80 ila 100 gün arası gelebiliyor bazen hiçte gelmeyebilir bana şuana kadar gelmedi en son 4 ay önce format attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir zararını görmedim hocam şimdiye kadar
Tamam hocam ben de yapıyorum şimdi

80 ila 100 gün arası gelebiliyor bazen hiçte gelmeyebilir bana şuana kadar gelmedi en son 4 ay önce format attım

bir zararını görmedim hocam şimdiye kadar
Hocam şu anda bütün adımları takip ettim ancak hala windowsu etkinleştir yazısı duruyor

Hocam bir daha uğraşmak istemiyorum hiç ya. Peki arasında ki fiyat farkı neyden kaynaklı?
Yurt dışında bu keylerin bazıları 1-2 Dolar'a satılıyor. Bu yüzden boşuna fazla para ödemeye gerek yok, en pahalı key bile bir günde patlayabilir.

Tamam hocam ben de yapıyorum şimdi

Hocam şu anda bütün adımları takip ettim ancak hala windowsu etkinleştir yazısı duruyor
hocam doğru yaptığınıza eminmisiniz eğer yapamadıysanız bir bat dosyası hazırlayabilirim işletim sisteminizi win 10 prof / home /home sl gibi yazarsanız

hocam doğru yaptığınıza eminmisiniz eğer yapamadıysanız bir bat dosyası hazırlayabilirim işletim sisteminizi win 10 prof / home /home sl gibi yazarsanız
ds.PNG

böyle bir hata verdi hocam doğru yaptım

ds.PNG

hocam garip bir şekilde yeniden başlatınca sorun çözüldü teşekkür ederim

Alıntıyı görüntüle
arama kısmına CMD yazıp Sağ tarafta çıkan menüden YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR SEÇENEĞİNİ SEÇİN
cscript slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 Yazın Home kullanıyorsunuz
sonra lisans yüklendi yazısı geldikten sonra cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc yazın
en son ise cscript slmgr.vbs /ato

Alıntıyı görüntüle

hocam garip bir şekilde yeniden başlatınca sorun çözüldü teşekkür ederim
tamamdır hocam sorununuzu çözdüysek ne mutlu bize iyi günler dilerim

Hocam bizim şimdi yaptığımız kms oluyor değil mi
kms ve kmspico farkli seyler kms şirketlerin genelde windows etkinleştirme yöntemidir kmspico ise bunu programla sürekli otomatik yenileyecek şekilde yapar ve Windows a kımıl zararlıları bırakır bu yaptığın kms kmspicoyla yapmadigin icin virus felan yemedin yani zaten o kms serveri gayet guvenli sıkıntı yok kullanmaya devam et eğer key kalkarsa ayni adımları birdaha uygularsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,715
Üyeler
187,722
Son üye
Bora16
Geri