içinde eski windowsunun dosyaları mevcut içinde bişey lazım değilse sil gitsindurmalı mı? 23gb yer kaplıyor, ne işe yarıyor biliyor musunuz?
Bir önceki windows sürümünden kalan dosyalar. Silebilirsin sıkıntı çıkmaz diye biliyorum.durmalı mı? 23gb yer kaplıyor, ne işe yarıyor biliyor musunuz?
teşekkürleriçinde eski windowsunun dosyaları mevcut içinde bişey lazım değilse sil gitsin
teşekkürlerBir önceki windows sürümünden kalan dosyalar. Silebilirsin sıkıntı çıkmaz diye biliyorum.
silin gitsin hocamdurmalı mı? 23gb yer kaplıyor, ne işe yarıyor biliyor musunuz?
son bişeyBir önceki windows sürümünden kalan dosyalar. Silebilirsin sıkıntı çıkmaz diye biliyorum.
uhh şey silmeye çalışırken SYSTEM size izin vermelidir diyor ne yapmalıyım ?Adı üstünde eski Windows dosyalarını yedekliyor, mesela anlık Windows'ta sorun yaşarsanız geri yükleme yapıp Windows.old'un içindeki yedeklemelere geri dönebiliyorsunuz. Şahsen ben hiç kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum, gereksiz yer kaplıyor. Silip geçin derim.
İzin ver.son bişey
uhh şey silmeye çalışırken SYSTEM size izin vermelidir diyor ne yapmalıyım ?
yeniden dene ve iptal var sadeceİzin ver.
yok sil diyorum 2 3 sanniye sonra bu işlem için SYSTEM size izin vermelidir diyor seçenek olarak yeniden dene ve iptal varSeçenek çıkıyor mu? Büyük ihtimalle çıkıyordur, yönetici olarak silmek için izin istiyordur.