Neler Yeni

Windows orjinal şartmı

Enginx01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Engin
Merhaba arkadaşlar yeni sistem dizecem bugun fiyat listesi almaya gittim bi firmadan firmada toptancı saglam biyer bi tanidigimiz var dedi o sana windows 10 kurar dedi 50tl mi ne hicbir sorun cikarmaz dedi orjinal alsanda aynı sizce bir zararı olurmu

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Merhaba arkadaşlar yeni sistem dizecem bugun fiyat listesi almaya gittim bi firmadan firmada toptancı saglam biyer bi tanidigimiz var dedi o sana windows 10 kurar dedi 50tl mi ne hicbir sorun cikarmaz dedi orjinal alsanda aynı sizce bir zararı olurmu
ayn kendin kurabilirsin windows basit iş youtbeda videoların izle

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
deneme sürümüü 30 gün 30 gün sonra bitmiyor sadece windows bazı şeyleri kısıtlıyor onlar da gereksiz. 1000 lira keye vermeye gerek yok

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben flash belleğe yazdım window kendi programı var indir kör deilsen iki seçenek var ya flash a yaz ya da şidi kur flash a yak sonra kur internette kattrilyonlarca video var bununla alakalı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zaten kendin kurabilirsin?
Sadece şunlar gerekli:
1 USB
1 Adet çalışan bilgisayar.

Top Bottom