Windows orjinal şartmı

Enginx01

80+
Reaksiyon skoru
138
Merhaba arkadaşlar yeni sistem dizecem bugun fiyat listesi almaya gittim bi firmadan firmada toptancı saglam biyer bi tanidigimiz var dedi o sana windows 10 kurar dedi 50tl mi ne hicbir sorun cikarmaz dedi orjinal alsanda aynı sizce bir zararı olurmu

Korsan Windows 10 kurma dostum, kendin Windows un orjinal sitesinden bedavaya kurabiliyorsun

Merhaba arkadaşlar yeni sistem dizecem bugun fiyat listesi almaya gittim bi firmadan firmada toptancı saglam biyer bi tanidigimiz var dedi o sana windows 10 kurar dedi 50tl mi ne hicbir sorun cikarmaz dedi orjinal alsanda aynı sizce bir zararı olurmu
ayn kendin kurabilirsin windows basit iş youtbeda videoların izle

deneme sürümüü 30 gün 30 gün sonra bitmiyor sadece windows bazı şeyleri kısıtlıyor onlar da gereksiz. 1000 lira keye vermeye gerek yok

ben flash belleğe yazdım window kendi programı var indir kör deilsen iki seçenek var ya flash a yaz ya da şidi kur flash a yak sonra kur internette kattrilyonlarca video var bununla alakalı

Zaten kendin kurabilirsin?
Sadece şunlar gerekli:
1 USB
1 Adet çalışan bilgisayar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,731
Üyeler
191,155
Son üye