2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Windows kurarken zorunlu olarak pün istedi. Her pcyi açışımda pin istiyor. Bu pini nasıl kaldırırım ?
hadi ya pro versiyonknk eğer pro versiyonsa kaldırma şansın yok diye biliyorum.
knk parolayla da karıştırmış ola bilirim bende parola soruyor.hadi ya pro versiyon
arkadaş yukarıda video atmış onu bir dene.hadi ya pro versiyon
denedim her girişimde microsoft parolası istiyorknk parolayla da karıştırmış ola bilirim bende parola soruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaş yukarıda video atmış onu bir dene.
bendede parola sıkıntı knk windows home da zorunlu değil ama proda zorunlu çünkü iş üzerine hazırlanan bir windws o yüzden koymak zorunlu diye biliyorum.denedim her girişimde microsoft parolası istiyor
her wındows versıyonunu kullandım hıcbırınde parolaa koymak ıcın zorlamadı o arkadasda pın ıstemesını sebebı mıcrosoft hesabını baglaması yanı mıcrosoft hesabını (outlook.com/hotmail.com) sıfresını ıstıyorbendede parola sıkıntı knk windows home da zorunlu değil ama proda zorunlu çünkü iş üzerine hazırlanan bir windws o yüzden koymak zorunlu diye biliyorum.
knk azcık geç olmuş olabilir ama nasıl söyler misin kaldırayım şu parolayı.her wındows versıyonunu kullandım hıcbırınde parolaa koymak ıcın zorlamadı o arkadasda pın ıstemesını sebebı mıcrosoft hesabını baglaması yanı mıcrosoft hesabını (outlook.com/hotmail.com) sıfresını ıstıyor
evet kaldırırsın bu arada
knk azcık geç olmuş olabilir ama nasıl söyler misin kaldırayım şu parolayı.
aynBir video vardı microsoft hesabını kaldırıp yerel hesaba geçerek çözüyordu sorunu
Bende ilk başta deli olmuştum aynı durum Windows 8.1 de de geçerli galiba