Windows pin kaldırma

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,499
Windows kurarken zorunlu olarak pün istedi. Her pcyi açışımda pin istiyor. Bu pini nasıl kaldırırım ?

knk eğer pro versiyonsa kaldırma şansın yok diye biliyorum.

denedim her girişimde microsoft parolası istiyor
bendede parola sıkıntı knk windows home da zorunlu değil ama proda zorunlu çünkü iş üzerine hazırlanan bir windws o yüzden koymak zorunlu diye biliyorum.

bendede parola sıkıntı knk windows home da zorunlu değil ama proda zorunlu çünkü iş üzerine hazırlanan bir windws o yüzden koymak zorunlu diye biliyorum.
her wındows versıyonunu kullandım hıcbırınde parolaa koymak ıcın zorlamadı o arkadasda pın ıstemesını sebebı mıcrosoft hesabını baglaması yanı mıcrosoft hesabını (outlook.com/hotmail.com) sıfresını ıstıyor
evet kaldırırsın bu arada

her wındows versıyonunu kullandım hıcbırınde parolaa koymak ıcın zorlamadı o arkadasda pın ıstemesını sebebı mıcrosoft hesabını baglaması yanı mıcrosoft hesabını (outlook.com/hotmail.com) sıfresını ıstıyor
evet kaldırırsın bu arada
knk azcık geç olmuş olabilir ama nasıl söyler misin kaldırayım şu parolayı.

Bir video vardı microsoft hesabını kaldırıp yerel hesaba geçerek çözüyordu sorunu

Bende ilk başta deli olmuştum aynı durum Windows 8.1 de de geçerli galiba

knk azcık geç olmuş olabilir ama nasıl söyler misin kaldırayım şu parolayı.
bu vıdeoda gosterıyor ılerıde format atarsan senden parola ıstıcek fakat parolaa yazmadan devam et basarsan parola acmadan hesabını olusturacak ılla parola yazmanı gerektırmıyor

Geri