microsoft tan 19/21 indir..Arkadaşlar merhaba. Microsoft office programlarını indirmek istiyordum. World 2016 powerpoint vs gibi. Güvenli şekilde nereden indirebilirim?
Hocam teşekkür ederim fakat çok karışık geldi pek anlayamadım açıkçası nerden indireceğiz nereye dediğiniz yazacağız..microsoft tan 19/21 indir..
Microsoft Office katılımsız yapma
Merhabalar, Office günümüzde neredeyse her bilgisayarda yüklü olması gereken yazılımların başında geliyor. Özellikle Word / Excel / Powerpoint uygulamaları neredeyse vazgeçilmez. Ben de genelde sisteme format attıktan sonra Office kurduğum zaman Word, Excel ve Powerpoint kuruyorum. Bir önceki...www.technopat.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirirsen RETAİL KEY varsa X olan yere yapıstır Configuration.xml yi bole duzenle 19 indirirsen 2021 yerine 2019 yaz
<Configuration>
<Add OfficeClientEdition="64" Channel="Current">
<Product ID="ProPlus2021Retail" PIDKEY="XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX">
<Language ID="tr-tr" />
<Language ID="MatchPreviousMSI" />
<ExcludeApp ID="Groove" />
<ExcludeApp ID="Lync" />
<ExcludeApp ID="OneDrive" />
</Product>
</Add>
<!-- <RemoveMSI All="True" /> -->
<!-- <Display Level="None" AcceptEULA="TRUE" /> -->
<!-- <Property Name="AUTOACTIVATE" Value="1" /> -->
</Configuration>
arastırayım 19/21 home student retail bulurum tahminim,Hocam teşekkür ederim fakat çok karışık geldi pek anlayamadım açıkçası nerden indireceğiz nereye dediğiniz yazacağız..
iso boyut tahminim studentlerin 1.5 gb civarda...key yoksa 2. satır asagı gibi duzenlenebilir (keysiz indirmedigim için > DENEMEDİM BİLGİNE< )
<Product ID="ProPlus2019Retail">
aslında basit konuyu iyi oku microsoft tan orjinal anca Configuration.xml ile indirirsin..
arastırayım 19/21 home student retail bulurum tahminim,
ofisi hazırlar linki atarım...
kurulumunu yapıp microsoft arayıp etkinleştirirsin..
istersen bugun/yarın KEY VARSA yaparım..