Windows Sistem Güncellemesi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bu gün yaşadığım garip olay sizin başınıza geldi mi?
Ben bir bilgisayara windows 10 yükledim windows 10u kendi medya yükleme aracından yükledim oralarda 22H2 falan bir şey yazıyordu galiba emin değilim pek anlamadım 22H2 e pek kafa yormadım direk indirdim kurdum gayet güzel çalıştı ama bilgisayarı 7.kere falan açtığımda windowsu etkinleştir dedi çünkü lisansım yoktu sonra bir güncelleme vardı yükleyim dedim ama benim anakart eski olunca sadece ethernet kablosuyla bağlanabiliyor bende geçiçi olarak usb tehtering gibi bir şey kullandım yani telefondan usb ile internet sağlıyor sonra bende güncelleme yapcam telefona bir şey olmasın diye kabloyu çıkarttım güncelleme oldu bitti ama windowsu etkinleştir yazısı kalkmıştı ama ürün etkinleştirilmedi diyor ama masaüstünde yazmıyor hala kişileştirme kısıtlanmış ama masaüstünde yazmıyor bunu yaşadınız mı ayrıca telefondan internete bağlayınca ağ 1,2,3 vb. Onarılsın diye bu 6ya kadar geldi 7ye açtığımda etkinleştirme yazısı geldi ağ 7 onarılsın demedi güncelleştirmeden sonra ağ 5 onarılsın dedi işte ondan sonrada etkinleştir yazısı gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,995
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri