Windows SSD mi görmüyor

ssdyardim

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selam Acer Nitro 5 Laptopuma 2tb ssd taktım halihazırda 512 ve 1 tb depolama alanım var

Şimdi sorun şu Bios ekranında SSD görünüyor ancak Windows hiçbir şekilde cihazı görmüyor. Aygıt yöneticisinde, Disk yönetiminde hiçbir yerde yok cmd de disk list te de görünmüyor. Sadece BİOS ekranında görünüyor lütfen yardım edin son 2 saattir girmediğim web sitesi forum kalmadı ne yapmam lazım Windowsun görmesi için SSD Markası Sandisk. Driver falan kurulu olmadığı için mi görmüyo acaba ?

Arkadaşlar selam Acer Nitro 5 Laptopuma 2tb ssd taktım halihazırda 512 ve 1 tb depolama alanım var

Şimdi sorun şu Bios ekranında SSD görünüyor ancak Windows hiçbir şekilde cihazı görmüyor. Aygıt yöneticisinde, Disk yönetiminde hiçbir yerde yok cmd de disk list te de görünmüyor. Sadece BİOS ekranında görünüyor lütfen yardım edin son 2 saattir girmediğim web sitesi forum kalmadı ne yapmam lazım Windowsun görmesi için SSD Markası Sandisk. Driver falan kurulu olmadığı için mi görmüyo acaba ?
Aygıt Yöneticisinde kesin olarak görünmüyor mu hocam?

Hayır. Disk sürücülerinde taktığım ssd yok hocam. sadece diğre bahsettiğim önceki 2 ssd nin sürücüsü var
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Depolama Alanlarına girip ekran görüntüsü atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni Havuz ve Depolama Alanı Oluştur diyip karşına gelen ekranında ekran görüntüsünü atarsan sevinirim.

Screenshot_1.png

hocam 2.5 ssd görmüyor m2 slotuna takamam

Bakın burada BİOS ekranım var sırayla 512 - 1tb - 2tb ama en son disk görünmüyor

Ekler

• 738bf43f-0107-49a5-83da-6e1778b28ce3.jpg
    738bf43f-0107-49a5-83da-6e1778b28ce3.jpg
    297.1 KB · Hit: 25
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,313
Üyeler
183,412
Son üye