Yeni format attım ve bilgisayarı açık bıraktım programlar kurulsun diye sabah işe giderken baktım PC ye ekranda mor leke var temayı değiştirince gidiyor ama Windows temasına geri alınca tekrar yapıyor
o dosya bozuk. çok dert değil. format atsan geçer ama gerek var mı bilemedim. belki güncellemeyle falan düzelir.Yeni format attım ve bilgisayarı açık bıraktım programlar kurulsun diye sabah işe giderken baktım PC ye ekranda mor leke var temayı değiştirince gidiyor ama Windows temasına geri alınca tekrar yapıyor
Format atınca böyle olduo dosya bozuk. çok dert değil. format atsan geçer ama gerek var mı bilemedim. belki güncellemeyle falan düzelir.
Yardım edebilecek yokmu arkadaşlar
@Psyduck a katılıyorum.Bendede taskbarın yarısı yoktu,reset attım düzwldi.o dosya bozuk. çok dert değil. format atsan geçer ama gerek var mı bilemedim. belki güncellemeyle falan düzelir.
Şu an işteyim eve gidince denerim teşekkür ederim
corrupted file deniyor. yani bozulmuş dosya. isoyu flash belleğe yazarken ya da işletim sistemini bilgisayara yüklerken bozulmuş olabilir.Mesaj otomatik birleştirildi:
Format atınca böyle oldu