Çözüldü✓ Windows trojan buldu silindimi bılmıyorum ?

VEDRATOR

80+
Reaksiyon skoru
58
Windows tam tarama yaptım 1 tane trojan buldu tehdit engellendi diyor trojanı siler mi ?
1758909405505.webp

Windows tam tarama yaptım 1 tane trojan buldu tehdit engellendi diyor trojanı siler mi ?
silmiştir ama garanti olması adına kaspersky virüs removal tool kurup taratabilirsin.

Karantinaya alınır genelde. Ayarlardan istersen silebilirsin veya serbest dolaşmasına izin verebilirsin.

Karantinaya alınır genelde. Ayarlardan istersen silebilirsin veya serbest dolaşmasına izin verebilirsin.
nasıl sılebılırım suan tehdıt engellendi dıyor trojan wınrardan gelmıs wınrarı sildim şimdi suan tam tarama yaptırıyom

nasıl sılebılırım suan tehdıt engellendi dıyor trojan wınrardan gelmıs wınrarı sildim şimdi suan tam tarama yaptırıyom
Karantina'daysa zaten bir daha bulunmaz. Etkisiz çünkü. Yine de silmek istersen. Bildiriyi aç ve oradaki seçeneklerden sil.

yazdım ya kaspersky virüs removal tool kur o halleder diğer türlü defender tam bulamayabilir.

Hocam o virüs gitmiştir de bir kere bulaşmış başka bir sürü zart zurt vardır illaki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri