silmiştir ama garanti olması adına kaspersky virüs removal tool kurup taratabilirsin.Windows tam tarama yaptım 1 tane trojan buldu tehdit engellendi diyor trojanı siler mi ?
bir daha tam tarama yapıyom hocam birsey olursa haber ederımsilmiştir ama garanti olması adına kaspersky virüs removal tool kurup taratabilirsin.
nasıl sılebılırım suan tehdıt engellendi dıyor trojan wınrardan gelmıs wınrarı sildim şimdi suan tam tarama yaptırıyomKarantinaya alınır genelde. Ayarlardan istersen silebilirsin veya serbest dolaşmasına izin verebilirsin.
Karantina'daysa zaten bir daha bulunmaz. Etkisiz çünkü. Yine de silmek istersen. Bildiriyi aç ve oradaki seçeneklerden sil.nasıl sılebılırım suan tehdıt engellendi dıyor trojan wınrardan gelmıs wınrarı sildim şimdi suan tam tarama yaptırıyom
yazdım ya kaspersky virüs removal tool kur o halleder diğer türlü defender tam bulamayabilir.nasıl sılebılırım suan tehdıt engellendi dıyor trojan wınrardan gelmıs wınrarı sildim şimdi suan tam tarama yaptırıyom
tm dır hocam hallettım çok Teşşekkürler ALLAH RAZI OLSUNDefender bulmuş zaten. Bulamaz mış.