Windows Tuşu Çalışmıyor

Elefterios

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
743
Windows tuşumun çalışmadığını fark ettim ctrl+esc basınca başlat menüsü açılıyor fakat windows tuşuna basınca açılmıyor ve win+r gibi kombinasyonlarda çalışmıyor klavyeyi başka bir pcye takınca yine çalışmadı bu seferde pcme başka bir klavye taktım başlat menüsü açıldı fakat kafamı kurcalayan bir sorun var klavyeden win+fn dediğim zaman win tuşu kitlenme ışığı yanıyor tekrar yapınca sönüyor ama klavyede hiç bir türlü tepki vermiyor neden olabilir acaba yazılımsal mı donanımsal mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyem Rampage Raptor

Windows tuşumun çalışmadığını fark ettim ctrl+esc basınca başlat menüsü açılıyor fakat windows tuşuna basınca açılmıyor ve win+r gibi kombinasyonlarda çalışmıyor klavyeyi başka bir pcye takınca yine çalışmadı bu seferde pcme başka bir klavye taktım başlat menüsü açıldı fakat kafamı kurcalayan bir sorun var klavyeden win+fn dediğim zaman win tuşu kitlenme ışığı yanıyor tekrar yapınca sönüyor ama klavyede hiç bir türlü tepki vermiyor neden olabilir acaba yazılımsal mı donanımsal mıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyem Rampage Raptor
Klavye da game mode tarzı bir şey olabilir o win tuşunu kapatır oyundayken yanlışlıkla basıp oyunun kapanmasın diye ama öyle bir tuş ya da özellik yok sa mekanik bir problem olabilir FN+Win kombinasyonunu dene bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,386
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri