Windows Update'i Kapatmak İstiyorum

aaytek

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba. Baya kötü bir bilgisayarım olduğu için windowsun eski sürümü olan 18.03 sürümüne döndüm. yeni gğncellemeleri almak istemiyorum ancak arayüzde yeni sürümlerdeki gibi güncellemeleri duraklat tarzı bir buton yok. İnternette gördüğüm çoğu yolu denedim ancak windows update'i durduramadım. Her defasında tekrar tekrar güncelleme yaptı. Şu yol kesin işe yarar dediğiniz bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz ?

zorunlu yaptilar windows update blocker programi kapatti bende virussuz internette var. virus total sonucuyla atan bir site vardi ordan indirdim kapattim. online oyunlarda lagda yapiyordu kapatmali bence herkes

Arkadaşlar merhaba. Baya kötü bir bilgisayarım olduğu için windowsun eski sürümü olan 18.03 sürümüne döndüm. yeni gğncellemeleri almak istemiyorum ancak arayüzde yeni sürümlerdeki gibi güncellemeleri duraklat tarzı bir buton yok. İnternette gördüğüm çoğu yolu denedim ancak windows update'i durduramadım. Her defasında tekrar tekrar güncelleme yaptı. Şu yol kesin işe yarar dediğiniz bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz ?

denedim ancak birkaç gün sonra tekrardan açıldı
Dostum tam kapatamıyorsun diye biliyorum. Regedit li filan bir yolu vardı ama sonra yine bir windows güncellemesi gerektiğinde ve yüklediğinde tekrar açılıyor bir daha aynı işlemi tekrar etmen gerekiyor kapatman için. Windows 7 de ne güzel seçenek sunuyor sana -.- hiç anlamıyorum şu dayatmaları.

denedim ancak birkaç gün sonra tekrardan açıldı
windows update blocker kapatti bende 1 sene gecti acilmadi normal kapatirsan aciliyor zaten. windows update blocker ile kapat. regedit ve hizmetlerden kendisi kapatiyor ugrasmana gerek kalmıyor

7 gün duraklat seçeneği var öyle yapabilirsin Windows 10'da var mı bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,782
Üyeler
173,876
Son üye
Sentiracken
Geri