windows uyku modu kayboldu

wh1te

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,252
İşlemcime CTR testi yapacaktım testi başlatınca 1. adımdan sonra bitip Bronze sample veriyordu bende BIOS reset attım sorun düzeldi ancak bu sefer bilgisayarda uyku modu yok oldu nasıl çözebilirim Windows güncellemerini vs yaptım düzelmedi.
1607354012754.png

bende ayni durumu yasadim aygit yoneticisinden goruntu bagdastiricisina baksana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptop mu

bende ayni durumu yasadim aygit yoneticisinden goruntu bagdastiricisina baksana

laptop mu
masaüstü
1607355079956.png

RAID denetleyicisi ne oluyor ilk defa görüyorum daha önce yoktu burada

driver booster indirip tüm driverlarinizi guncellermisiniz
driver booster ı bende dahil kimse tavsiye etmiyor yanlış driver kuruyor vs ben kendim kurulmamış driver varmı bakayım yinede teşekkürler

driver booster indirip tüm driverlarinizi guncellermisiniz
Driver Booster bazı sistemlerde sorun yaşatabiliyor.

Chipset Sürücüsünü kurmadıysanız ve anakartınız B450 ise aşağıdaki linkten Chipset sürücünüzü indirip kurun.

Düzenleme:
Uyku modu için ise Güç seçenekleri bölümünden ayarlayabiliyor olmalısınız.
Windows kullanmadığım için tam hatırlayamıyorum fakat Denetim Masası'ndaki Güç Seçenekleri kısmına girince sol tarafta kalan bir seçenek vardı, bir göz atın derim.

ayni sorun bende de vardi 2 ekran kartim var biri devre disiydi etkinlestirince cozuldu sorun seninkini bilemedim

Driver Booster bazı sistemlerde sorun yaşatabiliyor.

Chipset Sürücüsünü kurmadıysanız ve anakartınız B450 ise aşağıdaki linkten Chipset sürücünüzü indirip kurun.

Düzenleme:
Uyku modu için ise Güç seçenekleri bölümünden ayarlayabiliyor olmalısınız.
Windows kullanmadığım için tam hatırlayamıyorum fakat Denetim Masası'ndaki Güç Seçenekleri kısmına girince sol tarafta kalan bir seçenek vardı, bir göz atın derim.
Chipset Sürücüsü kurulu güç seçenekleri böyle görünüyor
1607355842501.png

uyku modunun ismi hazırda beklet olarak değişmiş olabilir mi? ikisi farklı şeyler mi?

Virüs taraması yapmayı dene
yaptım temiz çıktı zaten o konuda çok titizim

uyku modunun ismi hazırda beklet olarak değişmiş olabilir mi? ikisi farklı şeyler mi?
Uyku modu son görevleri RAM'de, Hazırda Beklet son görevleri Dahili Depolama biriminde tutar, ikisi farklı şeyler.

BIOS'ta uyku modu için ayar vardı fakat standart olarak gelen ayarlarda da çalışıyor olması gerekiyordu ve BIOS resetlediğinize göre ayarlarınız standartta.

Üzgünüm sanırım yardımcı olamayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,795
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri