Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
W8 e 1gb ram yetmez Chrome falan açarsanız donup durur bu bağlamda w7 tercih etmekde fayda var.
1 GB RAM'de yetmez yine kasmalar olur. Lubuntu en iyi tercih olur sadece Windows işletim sistemi yok dünyada.W8 e 1gb ram yetmez Chrome falan açarsanız donup durur bu bağlamda w7 tercih etmekde fayda var.
genuine diye bişeyİşlemci nedir?
Chrome OS en iyisi olur 1gb ram için.1 GB RAM'de yetmez yine kasmalar olur. Lubuntu en iyi tercih olur sadece Windows işletim sistemi yok dünyada.
Eğer Lubuntu'da kaldırmazsa Chrome OS dene.
chrome os falan nasıl bişey nasıl kullanılır bilmiyorum windows kurucamChrome OS en iyisi olur 1gb ram için.
ama hangi sürümü kuruyum windowsunChrome OS en iyisi olur 1gb ram için.
windows 8 kaldırmaz diyorlar windows 7nin hangi sürümünü kuruyum32 bit deneyin derim Windows 8 olmasın 8.1 olsun
Windows 8.1 ram tüketimi konusunda baya iyi
starter kur en hafif olanlarından diye biliyorum ayrıca 32 bit kurchrome os falan nasıl bişey nasıl kullanılır bilmiyorum windows kurucam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama hangi sürümü kuruyum windowsun
windows 8 kaldırmaz diyorlar windows 7nin hangi sürümünü kuruyum
starter
Starter zaten sadece 32 bit?ayrıca 32 bit kur
starter ı hiç denemedim o yüzden bilmiyorumStarter zaten sadece 32 bit?
iso dosyasını yazdım bu dosyalar oldu usbde doğru mustarter ı hiç denemedim o yüzden bilmiyorum
bu dosyalar doğru mu bi bakar mısınstarter kur en hafif olanlarından diye biliyorum ayrıca 32 bit kur
doğrudur muhtemeleniso dosyasını yazdım bu dosyalar oldu usbde doğru mu
bu dosyalar doğru mu bi bakar mısın
Windows Vista starter sp2.merhkle merhaba windows vista bilgisayar var buna format atıcam win 8yapmayı planlıyorum çünkü driverlar otomatik kuruluyor diye biliyorum windows 8 de bilgisayarda 1gb ram var sizce kaldırır mı canlı dersler için kullanılacak eğer kaldırıyorsa nasıl win 8 formatı atarım biri yardım ederse memnun olurum
Rufus ayarlarını nasıl yaptınıziso dosyasını yazdım bu dosyalar oldu usbde doğru mu
bu dosyalar doğru mu bi bakar mısın