Neler Yeni

Windows Vista neden beklenen etkiyi yaratamadı?

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Evet yıllardır bunu kendime soruyorum. Windows Vista Windows XP ile karşılaştırıldığında daha modern tasarımlara vb sahip.

Fakat ne öncesinde çıkan Windows XP gibi ne de sonrasında çıkan Windows 7 kadar etki yaratamadı

Microsoft neden bu işletim sistemini 2 sene sonrasında Windows 7 ile öldürdü hala anlamış değilim

Bana göre Windows 7 ile Windows Vistanın tasarım vb bakıldığında pek bir farkı yok

Sizce neden böyle oldu?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Çok fazla sürücü sorunu vardı, insanlar bunun yüzünden Windows XP kullanmaya devam ettiler.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok fazla sürücü sorunu vardı, insanlar bunun yüzünden Windows XP kullanmaya devam ettiler.
fakat Windows 7 Windows Vistanın geliştirilmiş sürümü değil mi? Neden sorunları çözmek yerine 2 senede bu işletim sistemini çöp ettiler?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
fakat Windows 7 Windows Vistanın geliştirilmiş sürümü değil mi? Neden sorunları çözmek yerine 2 senede bu işletim sistemini çöp ettiler?
Sorunları çözmediler değil ki, yeni service pack'leri ile düzelttiler gibi ama sonra kimse kullanmadı.
Bu sefer Windows 7 ile şanslarını denediler, ki başarılı da oldular.

isimsizüye

80+ Gold
çok fazla sorunu vardı. mavi ekran+ depolamadan dolayı kaldırdılar piyasadan xpler devam etti windows 7 geldi ve başaralı oldu piyasaya sundular.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Sorunları çözmediler değil ki, yeni service pack'leri ile düzelttiler gibi ama sonra kimse kullanmadı.
Bu sefer Windows 7 ile şanslarını denediler, ki başarılı da oldular.
Ne olursa olsun bana göre Vista hak ettiğini bulamadı

windows-vista1.jpg

Press F to Pay Respects

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu tıpkı şey gibi;
Frisby PSU'ların sorunlarını gideriyor ama kimse almıyor, neden? Çünkü adı çıkmış artık, sorunlu diye geçiyor.
Onun yerine farklı bir isimle farklı sürüm olarak piyasaya sunuyorlar. Tıpkı Kioxia SSD'ler gibi.
Bildiğim kadarıyla Kioxia'lar sorunlu ve yavaş diye geçen Toshiba OCZ'nin yenilenmiş hali.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Sorunlu bir işletim sistemiydi. Windpws 7'nin fişini çeken Microsoft Vista'nın da fişini çekti uğraşmak istemedi adamlar günümüzde de Windows 7 ile uğraşmak istemiyorlar o nedenle desteklerini çekiyorlar.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Bu tıpkı şey gibi;
Frisby PSU'ların sorunlarını gideriyor ama kimse almıyor, neden? Çünkü adı çıkmış artık, sorunlu diye geçiyor.
Onun yerine farklı bir isimle farklı sürüm olarak piyasaya sunuyorlar. Tıpkı Kioxia SSD'ler gibi.
Bildiğim kadarıyla Kioxia'lar sorunlu ve yavaş diye geçen Toshiba OCZ'nin yenilenmiş hali.
Tabi Garibanın yüzü gülür mü hiç?

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş
Bu tıpkı şey gibi;
Adın çıkacağına canın çıksın demişler hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adın çıkacağına canın çıksnı demişler hocam :)
SU630 ssdlerdeki kronik sorun düzelse bile artık o hep ''kronik sorunlu'' .

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
ney ya bx500 yüzünden mağdurum :(
hayır la windows vistada hala kafam. Şimdi isosunu indiriyorum virtual box ile kurucam. Kurunca ıssız bir çöl gibi gözükecek. Ne driverlar destekleniyor ne güncelleştirme alıyor. İnsanın içi garip oluyor aynı şey Windows 7 ve XP içinde geçerli (7 hala driver desteği alıyor)

isimsizüye

80+ Gold
hayır la windows vistada hala kafam. Şimdi isosunu indiriyorum virtual box ile kurucam. Kurunca ıssız bir çöl gibi gözükecek. Ne driverlar destekleniyor ne güncelleştirme alıyor. İnsanın içi garip oluyor aynı şey Windows 7 ve XP içinde geçerli (7 hala driver desteği alıyor)

bunun hakkında söyledi arkadaş. sorunları falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,583
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom