Windows yüklerken hangisini seçmem gerek?

Burqi

80+
Reaksiyon skoru
68
Meehaba.İkincisini seçerek yüklemeye başladım flash belleğe yüklüyorum doğru mu yaptım? Teşekkürler.

Ekler

• 20210105_172653.jpg
    20210105_172653.jpg
    57.7 KB · Hit: 39
İSO seç (usb ye atmak istiyorsan usb seç)

Ben Iso seçerek usb ye attım

Nasıl yaptın tam olarak anlatabilir misin?
Ben bu videoyu izleyerek yapmaya başladım.
Ya tam hatırlamıyorum ama Iso seçtim sonra microsoftun farklı bir programından flasha attım

rufus ile tecnopat videolarına bakabilirsin.

bu videoyu izleyerek yaptım ben

ISO seç. Sonra Rufus kur ve oradan Oluşturduğun ISO'yu Rufus ile seç, GPT/NTFS yap ve yazdır.
Direk USB de seçebilirsin ama baştaki yöntem daha sağlıklı.

İso seç Rufus ile flasha yazdır. Rufus ayarını iyi yap. Eğer sistemin GPT ise ve MPT ayarı ile flasha yükleme yaparsan disklerini MPT yapmak için Hardiskteki tüm bilgileri silmek zorunda kalırsın yada kuruluma devam edebilmek için başka bir bilgisayardan tekrar GPT ile İSO dosyasını flasha tekrar yükleme yapman gerekir. Önce diskin GPT mi MPT mi onu öğren ona göre ayarlarını yap. Ama güncel yeni bilgisayarlarda UEFI önyüklemeli bilgisayarlar GPT'dir.

İso seç Rufus ile flasha yazdır. Rufus ayarını iyi yap. Eğer sistemin GPT ise ve MPT ayarı ile flasha yükleme yaparsan disklerini MPT yapmak için Hardiskteki tüm bilgileri silmek zorunda kalırsın yada kuruluma devam edebilmek için başka bir bilgisayardan tekrar GPT ile İSO dosyasını flasha tekrar yükleme yapman gerekir. Önce diskin GPT mi MPT mi onu öğren ona göre ayarlarını yap. Ama güncel yeni bilgisayarlarda UEFI önyüklemeli bilgisayarlar GPT'dir.
MPT VE GPT nedir ve nereden bakabilirim? Ben bu videoda ki şekilde yapmaya başladım doğru mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,744
Üyeler
190,962
Son üye
Skgrnkgrn123
Geri