11e geç performans biraz daha iyi 10un desteği MUHTEMELEN 1-2 sene içinde kesilirwindows11 mi iyi yoksa 10 mu kararsız kaldım güncel olan iyidir diyen bir kesim var 10 iyidir diyen bir kesim var valla çözemedim
Bence win 10 kalmak daha mantıklı,sistemin ne , üst seviye sistem olmayınca pek gerekli değil win11 bildiğim kadarıyla.windows11 mi iyi yoksa 10 mu kararsız kaldım güncel olan iyidir diyen bir kesim var 10 iyidir diyen bir kesim var valla çözemedim
Kral aynı sorunu bende yaşadım sistem yeniyse 11 kur geç ya bir süre kullanırsın memnun kalmazsan 10a geçersin yoksa en azından ben başka türlü çıkamadım işin içindenwindows11 mi iyi yoksa 10 mu kararsız kaldım güncel olan iyidir diyen bir kesim var 10 iyidir diyen bir kesim var valla çözemedim
Hocam 11in performans sisteme göre değişmiyormuydu benmi yanlış biliyorum acaba.11e geç performans biraz daha iyi 10un desteği MUHTEMELEN 1-2 sene içinde kesilir
performans farkı yok sürümler arasında özel sürüm değilse ben prodayımhome mu pro mu knk? pro ile home arasında bir fark var mı
ben anakart msı b450 pro max- ryzen5 2600- rx6650 xt var pc sürekli 11 i istiyor iptal ediyorum günü doluyor yine ediyor, sistemden sorması gereken günü 9999 seçtim yine istiyor ayar oldum artık sağ altta kırmızı güncelleme ışığının yanmasınasistemine göre değişiyor. Güncel donanımlara sahipsen örn intel kanadında 12. nesil ve yukarısında win 11 daha iyi çalışırken daha aşağısında win 10 daha iyi çalışıyor. İyi çalışmaktan kasıt sorunsuz ve daha performanslı çalışmak. Ben şahsen imzamdaki sistemle çok istedim win 10 kullanayım lakin mavi ekran ve driver uyuşmazlığı problemini çözmeye çok uğraştım. Tam çözdüm dedim baktım ki fpsler daha düşük. Mecbur win 11i modifiye ettim.
evet tabii ki ama win 11 önerilen bir sistem 10dan daha iyi performans veriyor geneldeHocam 11in performans sisteme göre değişmiyormuydu benmi yanlış biliyorum acaba.
Aradığım yorum,mx130 i5 10.nesil işlemci laptop ile win11de çok sorun yaşadım,kasmalarda cabası sistemine göre değişiyor.sistemine göre değişiyor. Güncel donanımlara sahipsen örn intel kanadında 12. nesil ve yukarısında win 11 daha iyi çalışırken daha aşağısında win 10 daha iyi çalışıyor. İyi çalışmaktan kasıt sorunsuz ve daha performanslı çalışmak. Ben şahsen imzamdaki sistemle çok istedim win 10 kullanayım lakin mavi ekran ve driver uyuşmazlığı problemini çözmeye çok uğraştım. Tam çözdüm dedim baktım ki fpsler daha düşük. Mecbur win 11i modifiye ettim.