Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows11 oyundan çıktıktan sonra pc kendini resetliyor

metheus26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
bf1 de yapiyor sadece bunu. altf4 yapmadan normal bir sekilde oyundan cikiyorum ve pc kendini resetliyor. Gecen hafta windows11 e gectim, daha once boyle bi sorun yoktu. Windows 11 kaynaklımıdır?

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Enes Kaplan
Redditte bir sürü konu mevcut herkeste var hata sanırım ryzen işlemcili pc lerde sorun çıkıyor oyunun anticheat hile sistemine gelen güncellemeden sonra olmaya başladı bende de durum aynı yeni güncelleme gelene kadar bf1 girmeyin

DarkSea

80+
Arkadaşlar ben kendimce bir çözüm buldum umarım sizde de işe yarar. Ben BFV oyununa giriyor normal oynuyor fakat oyundan çıktığımda bilgisayar reset atıyordu 18 Mart tarihinde yayınlanan NVIDIA sürücüsünü kurmuştum bu resetleme sorunu da ondan sonra olduğunu farkettim ve sürücüyü bir önceki sürümü ile değiştirdim şimdi birkaç kez oyuna girip çıktım fakat resetleme olmadı. Bendeki sorun güncel NVIDIA Ekran Kartı Sürücüsü'nden kaynaklanmış. Umarım yardımı olur siz de sürücünüzü bir kontrol edin.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Enes Kaplan
Arkadaşlar ben kendimce bir çözüm buldum umarım sizde de işe yarar. Ben BFV oyununa giriyor normal oynuyor fakat oyundan çıktığımda bilgisayar reset atıyordu 18 Mart tarihinde yayınlanan NVIDIA sürücüsünü kurmuştum bu resetleme sorunu da ondan sonra olduğunu farkettim ve sürücüyü bir önceki sürümü ile değiştirdim şimdi birkaç kez oyuna girip çıktım fakat resetleme olmadı. Bendeki sorun güncel NVIDIA Ekran Kartı Sürücüsü'nden kaynaklanmış. Umarım yardımı olur siz de sürücünüzü bir kontrol edin.
ben zaten 5 güncelleme öncesini kullanıyorum hata var 556 sürümüne bile geçtim devam ediyor maalesef

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Enes Kaplan
Top Bottom