batuhan_ozer
80+
- Katılım
- 29 Mart 2020
- Mesajlar
- 33
Dahası
Windowsta sistemi yormayan antivirüs programı önerebilir misiniz??
Webroot hem hafif zerre kasmaz hem de iyi bir program.Windowsta sistemi yormayan antivirüs programı önerebilir misiniz??
windows defender bozuldu bazı kişilerin başına gelmiş (sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşumuz tarafından yönetilir) yazıyor bu yüzden başka antivirüs programı arıyorumWin 10'nun normal defender'i yetmiyor mu, bana sorarsan o yeterli oluyor, tüm virüs programlarından nefret etmişimdir, eski XP bilgisayarımdan bu yana.
Anladım, sanırım o düzeliyordu.windows defender bozuldu bazı kişilerin başına gelmiş (sizin virüs ve tehdit korumanız kuruluşumuz tarafından yönetilir) yazıyor bu yüzden başka antivirüs programı arıyorum
internette bulduğum herşeyi denedim ama çözemedim format lazım ama hiç uğraşmak istemiyorum.Anladım, sanırım o düzeliyordu.