Windowsta Oluşan Garip Sorun

Gözden kaçmayla ilgili değil pek, yani adamlar yazılımda elden geldiğince düzeltiyor ama farklı bir sorun oluştuğunun farkın da olmaybilir yada yeni güncelleme gelirken başka sorun çıktığında o güncelleme içerisinde düzeltilemiyor. Yani ben site yaparken kodlara boğulduğum zamanları hatırlarım, hiç kolay değil :D.
Anladım hocam.Allah kolaylık versin diyim ne diyim :D Ben de daha önce youtube'da ufak çaplı kanala sahiptim.5-10 dk video bile bazen yorabiliyordu.O zamanlar bir önceki sistemime sahiptim ve çokta iyi bir sistem değildi.Çat pat yapıyordum bir şeyler.Eminim zordur,ben ilk video işine başladığımda o Adobe Premier'in arayüzü ne karışık gelmişti:).Fakat ben kullanıcı gözünden yorumladım windowsun durumunu biraz:D

Anladım hocam.Allah kolaylık versin diyim ne diyim :D Ben de daha önce youtube'da ufak çaplı kanala sahiptim.5-10 dk video bile bazen yorabiliyordu.O zamanlar bir önceki sistemime sahiptim ve çokta iyi bir sistem değildi.Çat pat yapıyordum bir şeyler.Eminim zordur,ben ilk video işine başladığımda o Adobe Premier'in arayüzü ne karışık gelmişti:).Fakat ben kullanıcı gözünden yorumladım bu durumu biraz:D

Yani biz kullanıcılar hep böyleyiz, şirkette Windows patlayınca millet çıldırıp Microsofta geçirmeye başlıyorlardı :D. Yani durumlar böyle.

Yani biz kullanıcılar hep böyleyiz, şirkette Windows patlayınca millet çıldırıp Microsofta geçirmeye başlıyorlardı :D. Yani durumlar böyle.
Hocam yine stabillik olarak 1909 gayet iyi.Fakat windows'un böyle ufak çaplı sorunlarıda olmuyor değil.Allah başka dert vermesin cümlemize.Size de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için:)

Geri