Biliyorum zaten ama tek düşündüm fortnite onun dışında kullandım çoğu program var.linuxu ne yapcan aga her uygulamanın linux desteği yok bunu bilmelisin.
fortnite easy anticheat kullandığı için oynayamazsınWindowstan fena halde bezdim ama linuxta fortnite çalışıp çalışmadığından emin değilim bilgisi olan varmı. Veya önereceğimiz fağıtım varmı
protondb sitesinden steam oyunlarının çalışıp çalışmadığınıWindowstan fena halde bezdim ama linuxta fortnite çalışıp çalışmadığından emin değilim bilgisi olan varmı. Veya önereceğimiz fağıtım varmı
İşte deneyen varmı kağıt üstünde desteklemiyo ama aynı anti cheetlü ark çalışıyogoogle amca linuxun herhangi bir sürümü fortnite adlı oyunu desteklemiyor diyor
dediğin oyunun linux desteği yok muİşte deneyen varmı kağıt üstünde desteklemiyo ama aynı anti cheetlü ark çalışıyo
çalışsa bile stabil çalışmaya bilir denemeden bilincek bir şey değil malesefİşte deneyen varmı kağıt üstünde desteklemiyo ama aynı anti cheetlü ark çalışıyo
Are we anticheete göre ark çalışıyo fortnite çalışmıyo ama aynı anti cheet nası oluyomineçalışsa bile stabil çalışmaya bilir denemeden bilincek bir şey değil malesef
Sorun değil direk kendinden bezdim yetti ciddi manadaWindows'ta ne gibi sorunlar yaşıyorsun?
İndir custom windows 10 ( profesyonelsen ) bak keyfine, ama sorun çıkarsa manuel çözmen gerekiyor.Windowstan fena halde bezdim ama linuxta fortnite çalışıp çalışmadığından emin değilim bilgisi olan varmı. Veya önereceğimiz fağıtım varmı