damn2u
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,321
TNCXP'den bu yana modifiye windows kullanıyorum, orijinal windows çok feci hamallık.Sorun değil direk kendinden bezdim yetti ciddi manada
TNCXP'den bu yana modifiye windows kullanıyorum, orijinal windows çok feci hamallık.Sorun değil direk kendinden bezdim yetti ciddi manada
Güven vermiyo hiçİndir custom windows 10 ( profesyonelsen ) bak keyfine, ama sorun çıkarsa manuel çözmen gerekiyor.
güvenb vermiyor hocamTNCXP'den bu yana modifiye windows kullanıyorum, orijinal windows çok feci hamallık.
2007 yılından beri bu işi yapan bir platform'a bunu bir çırpıda demek hoş değil ama illa ki güvenmiyorsanız kendi windows editinizi yapın, internette rehberleri var.güvenb vermiyor hocam
Veya en basiti direk linux2007 yılından beri bu işi yapan bir platform'a bunu bir çırpıda demek hoş değil ama illa ki güvenmiyorsanız kendi windows editinizi yapın, internette rehberleri var.
ltsc windows 10 kullan performans ayarını yap bir de öyle deneBiliyorum zaten ama tek düşündüm fortnite onun dışında kullandım çoğu program var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Windows denen illetten cidden bezdim
program desteği büyük bir sıkıntı yoksa bende windows sevmiyorum mecbur kullanıyoruzVeya en basiti direk linux
Sorun direk Microsoftltsc windows 10 kullan performans ayarını yap bir de öyle dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
program desteği büyük bir sıkıntı yoksa bende windows sevmiyorum mecbur kullanıyoruz
ÜzdüHocam easy anti cheat kullandığı için linuxun herhangi bir dağıtımında fortnite oynamanız mümkün değildir.
Oyunda değil daha çok online oyunlarLinuz de program sıkıntısı aslında çok az, bir çok programın aslı veya eşdeğeri var ama sıkıntı daha çok oyun kısmında
Oyun oynamıyorsanız, iş veya eğitim için kullanım hedef ise linux en iyisidir. Neredeyse her şey beleş ve kaliteli, sağlam, ikide bir format atmak zorunda değilsiniz, reklam yok, zorlama, şantaj yok, antivirüs derdi yok genel olarak ve çok istikrarlı çalışıyorlar, derdi tasası yok... Çok övdüm ama gerçekten de öyleler.