Windowstan bezdim linux fortnite

güvenb vermiyor hocam
2007 yılından beri bu işi yapan bir platform'a bunu bir çırpıda demek hoş değil ama illa ki güvenmiyorsanız kendi windows editinizi yapın, internette rehberleri var.

Biliyorum zaten ama tek düşündüm fortnite onun dışında kullandım çoğu program var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows denen illetten cidden bezdim
ltsc windows 10 kullan performans ayarını yap bir de öyle dene

Veya en basiti direk linux
program desteği büyük bir sıkıntı yoksa bende windows sevmiyorum mecbur kullanıyoruz

Hocam easy anti cheat kullandığı için linuxun herhangi bir dağıtımında fortnite oynamanız mümkün değildir.

ltsc windows 10 kullan performans ayarını yap bir de öyle dene

program desteği büyük bir sıkıntı yoksa bende windows sevmiyorum mecbur kullanıyoruz
Sorun direk Microsoft

Hocam easy anti cheat kullandığı için linuxun herhangi bir dağıtımında fortnite oynamanız mümkün değildir.
Üzdü

Linuz de program sıkıntısı aslında çok az, bir çok programın aslı veya eşdeğeri var ama sıkıntı daha çok oyun kısmında :)

Oyun oynamıyorsanız, iş veya eğitim için kullanım hedef ise linux en iyisidir. Neredeyse her şey beleş ve kaliteli, sağlam, ikide bir format atmak zorunda değilsiniz, reklam yok, zorlama, şantaj yok, antivirüs derdi yok genel olarak ve çok istikrarlı çalışıyorlar, derdi tasası yok... Çok övdüm ama gerçekten de öyleler.

Linuz de program sıkıntısı aslında çok az, bir çok programın aslı veya eşdeğeri var ama sıkıntı daha çok oyun kısmında :)

Oyun oynamıyorsanız, iş veya eğitim için kullanım hedef ise linux en iyisidir. Neredeyse her şey beleş ve kaliteli, sağlam, ikide bir format atmak zorunda değilsiniz, reklam yok, zorlama, şantaj yok, antivirüs derdi yok genel olarak ve çok istikrarlı çalışıyorlar, derdi tasası yok... Çok övdüm ama gerçekten de öyleler.
Oyunda değil daha çok online oyunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,701
Üyeler
185,789
Son üye
Abjk
Geri