Bu Kablolar Fibermi?

Hangi sağlayıcıya abone olayım fiberden Sonra
Fiyatı hangisi uygunsa onu tercih edebilirsiniz. Ben müşteri desteğinden ve bölge müdürlük hizmetinden memnun kaldığım için TT kullanıyorum. Ücreti karşılığında bana tüm hizmetleri verdiğinden tek bağlantıda 4 hizmet bağlayabildiğimden TT hizmetini kullanmaya devam ediyorum. Eğerki sizin için ücret sorun teşkil ediyorsa millenicom gibi hizmetleri tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlı birkaç firma var fakat hizmetleri nasıl bilmiyorum. Forumda yeni konu açarak diğer servis sağlayıcılardan millet ne kadar memnun bunu öğrenerek başvuru yapabilirsiniz.

Merhabalar Binaya böyle kablo çekip bırakmışlar Fiber olduğunu tahmin ediyorum ama emin olamadım Fiber ise süreç nasıl işliyor bilgisi olan varmı?
Malesef ancak TT den VDSL arızası için ekip gelmişti binanıza fiber kablo çekilmiş hayırlı olsun dedi ilk de anlamamistim emin olmak için konu açtım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başvuruyu siz mi yaptınız ne kadar sürede kurdular
Hocam başvuru yapmadık kendileri çekip birakmıs bina eski ancak yeni binalar da yapildı çevresine sanırım toplu olarak çekmisler ancak ne zaman kutu gelir kurulur bilmiyorum.

8li/16lı OM2 kablosu. Broadcom lisans haklarına sahip olan ST kablolarıdır. 1 Gbit bağlantılar için kullanılır. Bu fiber kablosunu bölgeye bağlı olarak bazen TT ve superonline bağlıyor. Çoğunlukla Turknet kullanıyor. Servis sağlayıcılardan altyapı kontrolü yaparak durumu görebilirsiniz. Eğerki göremiyorsanız TT'ye 1 gbitlik başvuru yapın gelip kurulup yapmaya çalışırlarsa muhtemelen TTye aittir. Başvuru sonrası kuruluma geldiklerinde kurulum yaptırıp yaptırmamak size kalmış. İsterseniz bağlatmayabilirsiniz.
Edit eğerki flatlık bir bağlantı varsa çift taraflı bağlantıya sahip eski OM1 kabloda olabilir. Görselden tam anlaşılmıyor.
Anladım hocam detaylı bilgi için teşekkür ederim her halükarda fiber geldi diyebiliriz ozaman kutu kurulumu vesaire süreç nasıl işliyor bilmiyorum başvuruda gözükmüyor şimdilik bana kutu kurulumu yapılacak sonra dairelere kablo çekilecek ardından aktivasyon bekliyeceksiniz dedi arkadaşlar.

Evet bizede aynısından çektiler türknettir belki
Sanırım Turknet Süreç nasıl işliyor kutu kurulumu nezaman yapılıyor evin içine kendileri kablo cekiyormu.

Son düzenleme:
Geri