Neler Yeni

Windows'u hdd ile kolonlama

MyBeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Murat Cmgl
Değerli arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi olan varsa beni de bilgilendirirse sevinirim. Kullanmadığım bir win 10 işletim sistemli tablet pc var. Bunun hdd yi klonlayıp yeni aldığım masa üstünde kullanabilir miyim? Win yine orijinal olarak kullanılıyor olur mu? Veya böyle bir işlem var mi

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Ürün anahtarı çalışır klonlama ya da direkt hddyi herhangi bir bilgisayara takarsanız.

Yakard11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Deniz Yakar
disk imaj alma işlemlerini you..tubedan bi izle derim sorunun cevabını anlarsın.

MyBeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Murat Cmgl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün anahtarı çalışır klonlama ya da direkt hddyi herhangi bir bilgisayara takarsanız.
Emin değilim ama tablet olduğu için gömülü olduğunu düşünüyorum 32 yada 64 Gb olması lazım ama bi açarım içini bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

disk imaj alma işlemlerini you..tubedan bi izle derim sorunun cevabını anlarsın.
Aslında konu ile ilgili videolar izledim çok emin olamadım. Aynı pc içinde yapıyorlar ama farklı pc olunca durum ne olur bilemedim.

Yakard11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Deniz Yakar
tablet pc dokunmatiği sorun olabilir. onun yazılımları war. asusun kendine ait yazılımları war.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Emin değilim ama tablet olduğu için gömülü olduğunu düşünüyorum 32 yada 64 Gb olması lazım ama bi açarım içini bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında konu ile ilgili videolar izledim çok emin olamadım. Aynı pc içinde yapıyorlar ama farklı pc olunca durum ne olur bilemedim.
Windows 8 üzerinde donanımlar bambaşka olsa bile yine de açılması gerekir. Çünkü cihazlar hazır duruma getiriliyor çıkıyor. Eski donanımlara ait sürücüleri de silebilirsiniz aygıt yöneticisinden gizli aygıtları göster diyerek, klasörlerini silerek, denetim masasından kaldırarak vs.

MyBeN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Murat Cmgl
O zaman kalsın. İşinize yaramayacak diye biliyorum. 32 bit ürün anahtarı o. Bite göre ayrılıyor diye biliyorum. En azından windows xp'de falan öyle.
Hiç emek harcamayayım ona desteğinizden ötürü teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,862
Üyeler
168,206
Son üye
busrakaratas
Top Bottom