En iyisi 4000 i verip almak sanırım emin olamıyorum. :/Kms gibi program kullanabilirsin-Ucuza key alabilirsin fakat kms lisansı bir sunucudan çektiği için güvenlik riski varken ucuza keyin sahte veya kullanılmış olma ihtimali var. Oluşacak şeylerden sorumlu değilim
Kms iyidir güvenli yerden indirdiğin sürece sıkıntı yokKms gibi program kullanabilirsin-Ucuza key alabilirsin fakat kms lisansı bir sunucudan çektiği için güvenlik riski varken ucuza keyin sahte veya kullanılmış olma ihtimali var. Oluşacak şeylerden sorumlu değilim
Jetlisanstan alabilirsin keyi birçok kişiye aldırdım herhangi bir sorun çıkmadıAlıcağım sistemde 4000 TL verip 11 home almak istemşyorum ne yapabilirim ?
3 dakikalık iş ya daha biraz önce yine yaptımAlıcağım sistemde 4000 TL verip 11 home almak istemşyorum ne yapabilirim ?
Kms lisansı başka yerden çektiği için güvenilir değil zaten Güvenli yerden indirse ne olacak. Tabii windows ev kullanıcılarına bulaşmıyor.Kms iyidir güvenli yerden indirdiğin sürece sıkıntı yok
2 ay önce 50 k ya laptop almıştım gamer kms kullanmak istemiyorum gamer awm den 75 tl ye key almıştım gayet memnunumEn iyisi 4000 i verip almak sanırım emin olamıyorum. :/
KullanabileneLinux bedava.
Zaten şirket veya ozel işler için kullanan gitsin orijinal alsın bi zahmetKms lisansı başka yerden çektiği için güvenilir değil zaten Güvenli yerden indirse ne olacak. Tabii windows ev kullanıcılarına bulaşmıyor.
Redirecting
answers.microsoft.com