saolunuzKonsol ekranına aşağıdaki gibi "slmgr /xpr" komutunu yazınız ve Enter tuşuna basınız. Çıkan mesaj ekranında The machine is permanently activated. (Makine kalıcı olarak etkinleştirildi.) yazıyor ise Windows işletim sisteminiz orjinaldir.
dostum6 ay sonra biticek diyorKonsol ekranına aşağıdaki gibi "slmgr /xpr" komutunu yazınız ve Enter tuşuna basınız. Çıkan mesaj ekranında The machine is permanently activated. (Makine kalıcı olarak etkinleştirildi.) yazıyor ise Windows işletim sisteminiz orjinaldir.
cmd ekranina yazinca mi bunu dedi anlamadimdostum6 ay sonra biticek diyor
o nasil birsey 7.ayda biticek derkendostum 7. ayda biticek diyor
sizce orjinal olma ihtimali var mıdır?
laptop sıfır çünkü
Tarih veriyorsa orjinal değil demektirdostum 7. ayda biticek diyor
sizce orjinal olma ihtimali var mıdır?
laptop sıfır çünkü
o nasil birsey 7.ayda biticek derken
dostlarTarih veriyorsa orjinal değil demektir
Bence de sıfır olsa bile bir format at zaten orijinal ise anakarta gömdükleri için format atsan bile orijinalliği gitmezdostlar
korsan windwosa güvenenmem
o yüzden haftasonu bir format atarım olmadı
çünkü işletim sisteminde korsan riskli
peki cmd olayında formatı attıktan hemen sonramı yapmam gerekir
crack.orjinal yapmanın yolları var.Windows 10 Pro Ürün Anahtarı Kalıcı Etkinleştirme 2020 Ve Windows 10 2004 Güncelleme Mağduru Olma() - YouTube ben yaptım oldu.sende işe yararmı bilmiyorum.saolunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum6 ay sonra biticek diyor
En iyisi bence temiz kurulum yapmasıcrack.orjinal yapmanın yolları var.Windows 10 Pro Ürün Anahtarı Kalıcı Etkinleştirme 2020 Ve Windows 10 2004 Güncelleme Mağduru Olma() - YouTube ben yaptım oldu.sende işe yararmı bilmiyorum.
Bende 1 ay gibi sürede bilgisayarcı yüzünden crackli kullanmıştım windowsu performans kaybı aşırı fazlaymış furmark testinde 20 fps alıyordu sistemim ondan dolayı biliyorsanız hemen bilmiyorsanız sakin kafayla video izleyerek format atın. Hesap konusunda da bir sıkıntı yaşamadımpeki dostum eğer korsan ise hesap bilgilerini çalabilir mi?