Reis oyunlarda performans artar mı 8.1 geçsem veya 7 de duruyum mu?Aynı işlemci + 4gb ram ile W10 kullanıyordum, bir sıkıntısını görmedim. Ben olsam 8.1 tercih ederdim.
yok baba 7 ultimate kalim mi 8.1 geçiyim mi8.1 daha hızlı olur açılış hızı vs , ama w10 kullanıcaksa ssdsiz bi tık kasar
7 de kalReis oyunlarda performans artar mı 8.1 geçsem veya 7 de duruyum mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok baba 7 ultimate kalim mi 8.1 geçiyim mi
Neden bro 8.1 yaramaz mı7 de kal
Gta sa samp oynuyorum 8.1 fln google de iş yapar mi geçim mi şimdi google artık 7 yi desteklemiyoönce yedekleme yapıp sonra 8.1e yükselt biraz dene bakalım. aksi bir durumda geri dönersin 7ye, ama bence 8.1 daha stabil çalışır diye düşünüyorum
8.1 her türlü daha iyi iş yapıyor. ben çok eskiden kullandım. ama bildiğim kadarıyla çoğu firmalar stabilite konusunda daha iyi olduğu için 8.1 kullanıyor.Neden bro 8.1 yaramaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gta sa samp oynuyorum 8.1 fln google de iş yapar mi geçim mi şimdi google artık 7 yi desteklemiyo
peki geçiş yapıyorum şimdi 8.1 e yüklemişti iso yu kurim8.1 her türlü daha iyi iş yapıyor. ben çok eskiden kullandım. ama bildiğim kadarıyla çoğu firmalar stabilite konusunda daha iyi olduğu için 8.1 kullanıyor.
yedekleme al en kötü 7ye dönersin öyle bir sey vardı da şimdi hatırlamıyorum youtubeden bak kötü bir durum olursa diye 7 ye geri dönersinpeki geçiş yapıyorum şimdi 8.1 e yüklemişti iso yu kurim
Windows 8.1 biraz daha kötü 7 daha iyi çalışıyodu geri nasıl dönebilirim 7 ye yedekleme yapmıştım.yedekleme al en kötü 7ye dönersin öyle bir sey vardı da şimdi hatırlamıyorum youtubeden bak kötü bir durum olursa diye 7 ye geri dönersin