Neler Yeni

Wireless adaptör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
Lol csgo pubg gta5 minecraft online gibi oyunlar oynanacak böyle bağlantı kopması ping vs gibi sorunlar yaşatmayacak max 200tl ye ne alabilirim? wireless adaptör her türlü sorun yaşatacaksa wifi anakartmı almalıyım?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Lol csgo PUBG gta5 minecraft online gibi oyunlar oynanacak böyle bağlantı kopması ping vs gibi sorunlar yaşatmayacak max 200tl ye ne alabilirim? wireless adaptör her türlü sorun yaşatacaksa wifi anakartmı almalıyım?
Ethernet kadar stabil olacağını sanmıyorum.Eğer online oyunlar oynuyorsanız ethernet kullanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ethernet kadar stabil olacağını sanmıyorum.Eğer online oyunlar oynuyorsanız ethernet kullanın
Kablo çekmem mümkün değil wifi anakartlarıdamı ethernet ile kullanacağız? yoksa direk bağlantımı tam anlamadım olayını

Stabilite konusunda iyi bir adaptör tercih etmeniz gerekecek. İKİ YÜZ Türk Lirası ile biraz bütçe yetersiz kalabilir.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
Kablo çekmem mümkün değil wifi anakartlarıdamı ethernet ile kullanacağız? yoksa direk bağlantımı tam anlamadım olayını
Yanlış bilmiyorsam anakartının desteklemesi lazım desteklemiyorsa pc içinde alman gerekiyor Kablo çekmeniz neden mümkün değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
Benim 3 oda uzaklığımda fakat ethernet stabilini çoğu adaptör ile yakalayamayacağım için 10 metrelik kablo kullanıyorum
ethernet kablosu uzunluğu performans kaybı yaşatırmı? şöyle 20 metrelik alsam falan birde 25 30 liralık olanlar dandik falanmı oluyor ne önerirsiniz

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
ethernet kablosu uzunluğu performans kaybı yaşatırmı? şöyle 20 metrelik alsam falan birde 25 30 liralık olanlar dandik falanmı oluyor ne önerirsiniz
Ben elektrikçiye gittim cat kablo dedim 10 metrelik aldım bildiğim kadarıyla 100metreye kadar sorun olmuyor 20 metre fazla gelir bence size
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben elektrikçiye gittim cat kablo dedim 10 metrelik aldım bildiğim kadarıyla 100metreye kadar sorun olmuyor 20 metre fazla gelir bence size
Ve 0 kayıp

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve 0 kayıp
şimdi kablo ortalıkta gözükmesin diye saklamak için kapıların üstündeki aralılardan geçiricem onun için garanti olsun istedim

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,487
İsim
Adem
şimdi kablo ortalıkta gözükmesin diye saklamak için kapıların üstündeki aralılardan geçiricem onun için garanti olsun istedim
fazla almayın boşu boşuna bence benim bile arttı ben direk halıdan getirdim gözükmüyor fazla

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Kendim 25 metrelik aldım.
Herhangi bir kayıp yok.
Cat6 kablo öneririm f/p olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Yalçın
fazla almayın boşu boşuna bence benim bile arttı ben direk halıdan getirdim gözükmüyor fazla
yani wireless adaptör illaki sorun çıkarabilir diyorsunuz dimi? ona göre hemen eleyeyim etherneti kesinleştireyim :)

Top Bottom