Neler Yeni

Wireless Kulaklık Önerisi

Sn0wFlake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Emre Top.u
Beyler bütçe 2000-3000TL arası ne önerirsiniz?
Bütçe dışına çıkmalı mıyım? Sizce çıkmam gerekiyorsa başka ne önerebilirsiniz?

hon4rr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Kara
Hyperx Cloud Core Dts almanı öneririm ben kullanıyorum çok rahat ve sesi çok iyi veriyor bütçeni 400 tl gibi bir fiyat aşabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tasarım olarak hoşuna gitmezse corsair void elite bakabilirsin o da bi 200 tl aşıyor ama o da kalite rahatlık olarak çok iyi kulaklık.

Sn0wFlake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Emre Top.u
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hyperx Cloud Core Dts almanı öneririm ben kullanıyorum çok rahat ve sesi çok iyi veriyor bütçeni 400 TL gibi bir fiyat aşabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tasarım olarak hoşuna gitmezse corsair void elite bakabilirsin o da bi 200 TL aşıyor ama o da kalite rahatlık olarak çok iyi kulaklık.
Tasarımı hoş değil hocam.Ben aslında Razer Barracuda X düşünüyordum da ona da bir bakayım.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Steelseries arctis nova 7 wireless kullanıyorum. 4k tl ye almıştım. Yazılımından ayar yaptığınızda çok güzel bir kulaklık oluyor. Bassları çok güzel. Oyun içinde ayrıntılı ayar yapabiliyorsunuz. Ama bu size biraz pahalı gelebilir bu yüzden Steelseries artis nova 4 e bakın derim. Bence çok fark yoktur ses kalitesi açısından

Sn0wFlake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Emre Top.u
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries arctis nova 7 wireless kullanıyorum. 4k TL ye almıştım. Yazılımından ayar yaptığınızda çok güzel bir kulaklık oluyor. Bassları çok güzel. Oyun içinde ayrıntılı ayar yapabiliyorsunuz. Ama bu size biraz pahalı gelebilir bu yüzden Steelseries artis nova 4 e bakın derim. Bence çok fark yoktur ses kalitesi açısından
Hocam bir arkadaş söyledi bana da dip ses sıkıntısı var alma dedi.Ben büyük ihtimalle razer barracuda x 2022 versiyonunu alcam.Hem dışarıda hem de pc başında kullanabileceğim bir kulaklık arıyordum zaten.Bluetooth ve wireless olması benim bayağı ilgimi çekti.Steelseries modelindeki gibi dip ses sorunuyla karşılaşanı duymadım.Önerileriniz için teşekkürler

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Hocam bir arkadaş söyledi bana da dip ses sıkıntısı var alma dedi.Ben büyük ihtimalle razer barracuda x 2022 versiyonunu alcam.Hem dışarıda hem de pc başında kullanabileceğim bir kulaklık arıyordum zaten.Bluetooth ve wireless olması benim bayağı ilgimi çekti.Steelseries modelindeki gibi dip ses sorunuyla karşılaşanı duymadım.Önerileriniz için teşekkürler
Evet dediğiniz gibi dip ses var fakat kulaklığın üzerindeki ses tekerleğini fullerseniz ve hiçbir şey açık değilse dip sesi duyuyorsunuz. Fakat tekerlek üzerinden sesi biraz kısınca dip ses tamamen gidiyor.

Razer'ı da önerenler var hayırlı olsun şimdiden

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,989
Üyeler
164,938
Son üye
Blacksford
Top Bottom