Wireless Kulaklık Tavsiyesi

Mertcann

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba adım Mert Can kulaklık almak için 400 TL para biriktirdim Steelseries kulaklık alacaktım ki cahilliğim yine ön planda olarak Arctis 1 in hem kablolu hemde wireless olarak ikiye ayrıldığını bilmiyordum tesadüfen ürün başlıklarından farkettim ve inceleme videolarını izledim bende 400 TL'ye ne güzel wireless kulaklık alıcaktım üzülmedim değil ama hala 400 tl ye çıkarılabilir mikrofonu bulunan abartı büyüklüğe sahip olmayan arctis 1 tarzı bir kulaklık almak istiyorum varsa tavsiyeleriniz bekliyorum...

bu zaman alınmaz cunku wireless lar dolar yuzunden pahalı

BEYLER DÜŞÜK BÜTCELİ AMA İŞ YAPAN Bİ EKRAN KARTI ÖNERİRMİSİNİZ ?

Müzik dinlemek için alacaksan JBL 500 BT öneririm.
JBL Konusunda bazı zaaflarım var sadece müzik dinleyeceksem olsam belki ama bellki tercih ederdim ama JBL kulaklık tıpkı abii ayfonnn yaaa demek gibi bişey geliyo bana ve JBL markasına karşı olduğum söylenebilir bende bu yüzden JBL killer olarak adlandırılan Mifa Markasını kullanıyorum

Merhaba adım Mert Can kulaklık almak için 400 TL para biriktirdim Steelseries kulaklık alacaktım ki cahilliğim yine ön planda olarak Arctis 1 in hem kablolu hemde wireless olarak ikiye ayrıldığını bilmiyordum tesadüfen ürün başlıklarından farkettim ve inceleme videolarını izledim bende 400 TL'ye ne güzel wireless kulaklık alıcaktım üzülmedim değil ama hala 400 tl ye çıkarılabilir mikrofonu bulunan abartı büyüklüğe sahip olmayan arctis 1 tarzı bir kulaklık almak istiyorum varsa tavsiyeleriniz bekliyorum...
Wireless değil fakat rahat , dışardan ses almamadı , mikrofon kalitesiyle steelseries artics 3 tavsiye edebilirim. Tek eksiği yeni modelleri steelseries yazılımını desteklemiyor ama pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,230
Üyeler
188,218
Son üye
Berkment
Geri