Öneri Wireless Kulaklık Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
6000
Dostlar wireless kulaklık almak istiyorum fakat ne alacağıma karar veremedim. Steelseries modeller hoşuma gidiyor fakat serinin tüm modellerinin fiyatları göründüğü üzere birbirine çok yakın ve özellik olarak da kağıt üzerinde bir şey gözükmüyor. Bütçem ~6000 TL başka marka önerileriniz varsa da alabilirim. Kulaklığı sadece bilgisayarda kullanacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1725572436156.png

https://www.technopat.net/sosyal/konu/steelseries-arctis-nova-7-deneyimim.2704213/
Wireless kulaklıkar ile ilgili bir yazı yazmak istiyorum. Bu arkadaşın Nova 7 incelemesini de okuyun. Kesinlikle değindiği her şey doğru.
Öncelikle Wireless kulaklıkların bir oyun kulaklığı olduğunu unutmayın. Özellikle bu kadar pahalı olmalarına rağmen ses profilleri açısından cidden çoğu ürün berbat. Sırf oyun kulaklığı diye de koskoca sürücü koyup, küçücük kulak içi kulaklıklar kadar ses verememeleri de çok saçma.
Arkadaşımda da Nova 7 var ve EQ yapmamasına rağmen seviyor çünkü alışmış. Birazcık deneme fırsatım oldu ve Cloud 2 kablolu modeli full seste kullanan biri olarak alıp ikiye ayırasım geldi öyle düşük bir ses profili var. G733 vs. hiç çekilmez.
Çoğu oyuncu kulaklığı ki kablolular da dahil, harici mikrofon olmayan kulaklık iyi ses vermez algısın kıramamış. HS80 Max modelinde mikrofon inanılmaz iyi. Arkadaşlar harici mikrofon mu aldın dediler.
Yok şu ürün mükemmel, bu mükemmel. Yok bilader Wireless oyuncu kulaklığı yapmayı beceremiyorlar. Arctis Nova Pro var o da 15k. 15k'ya ondan 10 gömlek üstün stüdyo kulaklığı dizersin ses kartıyla birlikte. Yetmez mikrofon alırsın.
Tüm araştırmalarıma göre alınabileceklerler.
Cloud 2/3 Wireless, Blackshark V2 Pro. Oyuncu adı altında oyunlar için başka kulaklık aramaya gerek yok. Daha temiz ses ve iyi mikrofon için HS80 Max kesinlikle öneririm. Düz ayar ile bu kulaklık da yetersiz ama EQ ve Dolby Access ile çok iyi oluyor.
Logitech G Pro X 2 denen zımbırtıya da 10k fiyat biçilmiş.
Bir sürü model var biliyorum hepsini denemedim ki EQ yapılmış şekilleri önemli olan fakat araştırma tarafında kafayı yedirtiyor insana. Hepsinde bir memnuniyetsizlik var.
Kafa rahat olsun diyorsan bu 4 modele bak. Ne ucuz ne de muadilleri kadar 8-9-10 bin TL. Hele ki Cloud 3 wireless şu a 5000 TL için fazlasıyla tatmin eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri