Neler Yeni

Öneri Wireless mouse önerisi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bütçe
1500
büyük ele sahibim büyük mouse avucuma otursun istiyorum ve kronik sorunu olmayan kablosuzda takılma veya yazılım tarafında sıkıntı yaşatmayacak wireless mouse önerisi yaparmisiniz

çok profil seçenekleri olması önemli değil tek profil kullanicam FPS oyunlari oynuyorum benim için takılma kopma sorunu olmayacak ve gecikmesi en düşük oranda olmalı

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
14 aydır Cooler Master MM731 Wireless kullanıyorum. 58GR ağırlığı, ele güzel oturuşu, sıfır gecikme ile beni çok memnun etti. 2 ay önce orta tekerlek yukarı aşağı kaydırırken geri tepme yapıyordu garantiden temizleyip gönderdiler. Harici hiçbir sorun yaşamadım. Tek şarjla 8-10 gün kullanıyorum. Tahmini 1 saat gibi bir sürede de şarj oluyor. Sadece İtopyada satılıyor bi göz at hocam.

Asus Rog Keris Wireless de kullandım imleçte takılmalar, aşırı kolay çizilmesi, yazılımın sürekli kitlenip kapanması gibi sorunlardan dolayı 1 ayını bile doldurmadan sattım.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 aydır Cooler Master MM731 Wireless kullanıyorum. 58GR ağırlığı, ele güzel oturuşu, sıfır gecikme ile beni çok memnun etti. 2 ay önce orta tekerlek yukarı aşağı kaydırırken geri tepme yapıyordu garantiden temizleyip gönderdiler. Harici hiçbir sorun yaşamadım. Tek şarjla 8-10 gün kullanıyorum. Tahmini 1 saat gibi bir sürede de şarj oluyor. Sadece İtopyada satılıyor bi göz at hocam.

Asus Rog Keris Wireless de kullandım imleçte takılmalar, aşırı kolay çizilmesi, yazılımın sürekli kitlenip kapanması gibi sorunlardan dolayı 1 ayını bile doldurmadan sattım.
o mouse ederi nedir ona göre iyi bir fiyata gelirse onu alırım belki yani çok beğenmedim ama gecikmesi düşük dediniz için onu alabilirim belki

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
o mouse ederi nedir ona göre iyi bir fiyata gelirse onu alırım belki yani çok beğenmedim ama gecikmesi düşük dediniz için onu alabilirim belki
14 aydır 1 kez bile takılma, gecikme yaşamadım. Daha iyisi vardır belki ama bugüne kadar benim deneyimleyebildiğim en iyisi bu😅

Ben TR'ye yeni geldiğinde daha hiç Türkçe incelemesi yokken aldım, 630'a geldi. En son İtopya'da 1750tl idi. Tekrar alacak olsam gönül rahatlığıyla alırdım. Yenisi çıktıkça güncelliyorum, 4. Cooler Master mouse'um bu.

troymeg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
buğra mustafa erkan
Logitech G502 kullanıyorum ben de şu an kablolu, buna denk bir önerisi olan varsa kablosuz olarak dinlemek isterim.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 aydır 1 kez bile takılma, gecikme yaşamadım. Daha iyisi vardır belki ama bugüne kadar benim deneyimleyebildiğim en iyisi bu😅

Ben TR'ye yeni geldiğinde daha hiç Türkçe incelemesi yokken aldım, 630'a geldi. En son İtopya'da 1750tl idi. Tekrar alacak olsam gönül rahatlığıyla alırdım. Yenisi çıktıkça güncelliyorum, 4. Cooler Master mouse'um bu.
o fiyatta bir çok mouse aynı sensörü kullanıyor msı gm41 de aynı sensöre sahip hangisinde iyi indirim denklersem onu alirimda maksat sorunlu mouse almayayım geçen gün Corsair Dark core RGB pro aldım Allah affetsin o mouse yapanların ben ta... mouse deli gibi takılma var kablolu kablosuz 1040hz geçmiyor testlerde 2000hz diye aldık ve bu sorun kronik Corsair kendi forum sayfasında 10 kişide felan 2 seneye yakindir bu sorunları yaşayanlar var hala çare bulamamışlar kimsinfe hemen olmuş kimisinde 5 ay sonra başlamis olmaya

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
o fiyatta bir çok mouse aynı sensörü kullanıyor msı gm41 de aynı sensöre sahip hangisinde iyi indirim denklersem onu alirimda maksat sorunlu mouse almayayım geçen gün Corsair Dark core RGB pro aldım Allah affetsin o mouse yapanların ben ta... mouse deli gibi takılma var kablolu kablosuz 1040hz geçmiyor testlerde 2000hz diye aldık ve bu sorun kronik Corsair kendi forum sayfasında 10 kişide felan 2 seneye yakindir bu sorunları yaşayanlar var hala çare bulamamışlar kimsinfe hemen olmuş kimisinde 5 ay sonra başlamis olmaya
Cooler Master'ın mouse'larını 4 senedir kullanıyorum. Hepsinde kronik olarak yukarda bahsettiğim orta tekerlek takılma sorunu yaşadım. Her seferinde tozlanmış, temizledik deyip tamirsiz çözüyor servisi. Ortama bağlı olarak 1 senesini doldurunca yapıyor bunu. Haricinde sorun yaşamadım. Yine bakın duruma🙏

Xernosa

80+

Bir Şey Sormak İstiyorum Müsadenizle, Wireless Mouslar Pilli Mi Oluyor? Bende Kablosuz Mouse Almak İstiyorum Fakat Pilli Olmasından Hoşlanmıyorum.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Bir Şey Sormak İstiyorum Müsadenizle, Wireless Mouslar Pilli Mi Oluyor? Bende Kablosuz Mouse Almak İstiyorum Fakat Pilli Olmasından Hoşlanmıyorum.
Bendeki bataryalı hocam, Type-C ile şarj oluyor. Bende pilli sevmediğim için özellikle şarjlı aldım ancak piyasadakilerin yarısından çoğu pilli.

Xernosa

80+
Bendeki bataryalı hocam, Type-C ile şarj oluyor. Bende pilli sevmediğim için özellikle şarjlı aldım ancak piyasadakilerin yarısından çoğu pilli.
ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint Kablosuz Gaming Mouse Bunu Almayı Düşünüyorum Bu Pilli Mi Ben Anlayamadım Siz Kontrol Eder Misiniz Rica Etsem?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bi ara 30 tl ye almıştım kablosuz mous pc ye taktım laglana laglana 3 ay kullandım yani hcm eğer ucuza almak isteyen dostlarım olursa almayın ya kablolu kullanın yada hakkını veren bi para verin öle kullanın ben töbe ettim gerçide sizi bilm .d neyse benim yardımımda böle dokunsun xd

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bi ara 30 TL ye almıştım kablosuz mous pc ye taktım laglana laglana 3 ay kullandım yani hcm eğer ucuza almak isteyen dostlarım olursa almayın ya kablolu kullanın yada hakkını veren bi para verin öle kullanın ben töbe ettim gerçide sizi bilm .d neyse benim yardımımda böle dokunsun xd
1500tl bütçe yazdım zaten şu an aktif olarak kullandım mouse zaten iyi ben kablosuz iyi bişey almak istiyorum daha rahat

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
1500tl bütçe yazdım zaten şu an aktif olarak kullandım mouse zaten iyi ben kablosuz iyi bişey almak istiyorum daha rahat
En doğrusunu yapıorsunuz hcm dandik alıp başınız ağrıcana salam olsun rahat olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom