Neler Yeni

Wireless Oyuncu Kulaklıgı Tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Bütçe
5000
Arkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Göksel Gündüz
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
Arkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
kanka genellikle yayıncılar steelseries Arctis 9 kullanıyor fiyatına pek bakmadım ama Arctis 9 veya 7 alabilirsin çok konforlu rahat

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ali Erkut
Merhaba. Dostum ben hyprex cloud core kablolu kullanıyodum 2 sene kullandım artık abime verdiğim için yeni almam gerekiyordu cloud 2 wireless aldım hyprex kullandığım için ses kalitesini biliyorum bas tiz çok memnunum ve mikrofon kalitesinide çok iyi biliyorum ve çok kaliteli o yüzden kablosuz modelini tercih ettim almadan önxe 1700 tl civarına asus tuf baktım ama itopyadan alırken abi 300 500 tl yüzünden kalitenden şaşma demesi beni daha çok cez betti. G733 wireless kullanan arkadaşım var ekran kartı rtx serilerinde özellikleei varmış GHUB dan baya bir özellikleri var ama ben dc den konuşurken onun sesini beğenmiyorum çok arka sesi çok ti ve tıslama geliyor ben beğenmedin yinede araştır ama Tavsiyem: hyprex cloud 2 wireless. Mutlu günler

Cihangir

80+ Gold

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok ucu açık bir soru
Nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok ucu açık bir soru
Na
Çok övüyorlar Sony'yide biliyoruz iyi firma alınır bu bütçeye indirimde şuan incelemelerini izleyip alabilirsin çok övülüyor. https://www.hepsiburada.com/sony-in...nt=HBCV00002T6DE6&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Bu aralar çok övülüyor dediğiniz gibi incelemesine bakayım bi teşekkürler tavsiye için

kırmızışarapp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Merhaba. Dostum ben hyprex cloud core kablolu kullanıyodum 2 sene kullandım artık abime verdiğim için yeni almam gerekiyordu cloud 2 wireless aldım hyprex kullandığım için ses kalitesini biliyorum bas tiz çok memnunum ve mikrofon kalitesinide çok iyi biliyorum ve çok kaliteli o yüzden kablosuz modelini tercih ettim almadan önxe 1700 TL civarına asus tuf baktım ama itopyadan alırken abi 300 500 TL yüzünden kalitenden şaşma demesi beni daha çok cez betti. G733 wireless kullanan arkadaşım var ekran kartı rtx serilerinde özellikleei varmış GHUB dan baya bir özellikleri var ama ben dc den konuşurken onun sesini beğenmiyorum çok arka sesi çok ti ve tıslama geliyor ben beğenmedin yinede araştır ama Tavsiyem: hyprex cloud 2 wireless. Mutlu günler
Teşekkürler bakacağım

https://www.amazon.com.tr/HyperX-Gaming-Kulaklık-HX-HSCOS-GM-WW/dp/B07WD66FL5

bence bu kulaklık alınır. diğer birçok kulaklıkta 40-50mm civarı sürücü varken bunda 100mm sürücüler var ve birçok özellik var. Ek olarak şarjı bitince kablolu kullanım imkanıda veriyor. paranın fazlası da cebinde kalır
Bakmıştım bu kulaklıga hoşuma gitmedi pek teşekkür ederim yinede

kanka genellikle yayıncılar steelseries Arctis 9 kullanıyor fiyatına pek bakmadım ama Arctis 9 veya 7 alabilirsin çok konforlu rahat
Arctic 7 wireless bulamadım satışta dün ona bakıyordumda satışı yok üretim durdu galiba

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
benimde cebime 20-30k sıkıştırsalar bende kullanırım yayıncılara bakıp ekipman seçmek çok saçma

Merhaba. Dostum ben hyprex cloud core kablolu kullanıyodum 2 sene kullandım artık abime verdiğim için yeni almam gerekiyordu cloud 2 wireless aldım hyprex kullandığım için ses kalitesini biliyorum bas tiz çok memnunum ve mikrofon kalitesinide çok iyi biliyorum ve çok kaliteli o yüzden kablosuz modelini tercih ettim almadan önxe 1700 TL civarına asus tuf baktım ama itopyadan alırken abi 300 500 TL yüzünden kalitenden şaşma demesi beni daha çok cez betti. G733 wireless kullanan arkadaşım var ekran kartı rtx serilerinde özellikleei varmış GHUB dan baya bir özellikleri var ama ben dc den konuşurken onun sesini beğenmiyorum çok arka sesi çok ti ve tıslama geliyor ben beğenmedin yinede araştır ama Tavsiyem: hyprex cloud 2 wireless. Mutlu günler
5k bütçeye yapılabilcek en yanlış öneri

ağır ve ses seviyesi yetersiz buna rağmen çok güzel kulaklık ama bu para hayatta verilmez

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Teşekkürler bakacağım

Bakmıştım bu kulaklıga hoşuma gitmedi pek teşekkür ederim yinede

Arctic 7 wireless bulamadım satışta dün ona bakıyordumda satışı yok üretim durdu galiba

Valla ses seviyesi olsun sürücüleri ve özellikleriyle dolu dolu bir kulaklık gerçek 7.1 ve 3d sound var. ya da senhesier falan bakacaksınız ama onlar bütçenizin üstünde

Top Bottom