ferhatodms
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
- Bütçe
- 5000
Arkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
çok ucu açık bir soruArkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
Çok övüyorlar Sony'yide biliyoruz iyi firma alınır bu bütçeye indirimde şuan incelemelerini izleyip alabilirsin çok övülüyor. https://www.hepsiburada.com/sony-in...nt=HBCV00002T6DE6&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.cArkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
kanka genellikle yayıncılar steelseries Arctis 9 kullanıyor fiyatına pek bakmadım ama Arctis 9 veya 7 alabilirsin çok konforlu rahatArkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
Merhaba. Dostum ben hyprex cloud core kablolu kullanıyodum 2 sene kullandım artık abime verdiğim için yeni almam gerekiyordu cloud 2 wireless aldım hyprex kullandığım için ses kalitesini biliyorum bas tiz çok memnunum ve mikrofon kalitesinide çok iyi biliyorum ve çok kaliteli o yüzden kablosuz modelini tercih ettim almadan önxe 1700 tl civarına asus tuf baktım ama itopyadan alırken abi 300 500 tl yüzünden kalitenden şaşma demesi beni daha çok cez betti. G733 wireless kullanan arkadaşım var ekran kartı rtx serilerinde özellikleei varmış GHUB dan baya bir özellikleri var ama ben dc den konuşurken onun sesini beğenmiyorum çok arka sesi çok ti ve tıslama geliyor ben beğenmedin yinede araştır ama Tavsiyem: hyprex cloud 2 wireless. Mutlu günlerArkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
yeni sony kulaklıklar güzelse o alınabilirArkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
Nasıl yaniçok ucu açık bir soru
Naçok ucu açık bir soru
Bu aralar çok övülüyor dediğiniz gibi incelemesine bakayım bi teşekkürler tavsiye içinÇok övüyorlar Sony'yide biliyoruz iyi firma alınır bu bütçeye indirimde şuan incelemelerini izleyip alabilirsin çok övülüyor. https://www.hepsiburada.com/sony-in...nt=HBCV00002T6DE6&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
Cloud alpha wirelessArkadaşlar selam herkese Wireless oyuncu kulaklıgı almayı düşünüyorum tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
Teşekkürler bakacağımMerhaba. Dostum ben hyprex cloud core kablolu kullanıyodum 2 sene kullandım artık abime verdiğim için yeni almam gerekiyordu cloud 2 wireless aldım hyprex kullandığım için ses kalitesini biliyorum bas tiz çok memnunum ve mikrofon kalitesinide çok iyi biliyorum ve çok kaliteli o yüzden kablosuz modelini tercih ettim almadan önxe 1700 TL civarına asus tuf baktım ama itopyadan alırken abi 300 500 TL yüzünden kalitenden şaşma demesi beni daha çok cez betti. G733 wireless kullanan arkadaşım var ekran kartı rtx serilerinde özellikleei varmış GHUB dan baya bir özellikleri var ama ben dc den konuşurken onun sesini beğenmiyorum çok arka sesi çok ti ve tıslama geliyor ben beğenmedin yinede araştır ama Tavsiyem: hyprex cloud 2 wireless. Mutlu günler
Bakmıştım bu kulaklıga hoşuma gitmedi pek teşekkür ederim yinedehttps://www.amazon.com.tr/HyperX-Gaming-Kulaklık-HX-HSCOS-GM-WW/dp/B07WD66FL5
bence bu kulaklık alınır. diğer birçok kulaklıkta 40-50mm civarı sürücü varken bunda 100mm sürücüler var ve birçok özellik var. Ek olarak şarjı bitince kablolu kullanım imkanıda veriyor. paranın fazlası da cebinde kalır
Arctic 7 wireless bulamadım satışta dün ona bakıyordumda satışı yok üretim durdu galibakanka genellikle yayıncılar steelseries Arctis 9 kullanıyor fiyatına pek bakmadım ama Arctis 9 veya 7 alabilirsin çok konforlu rahat
benimde cebime 20-30k sıkıştırsalar bende kullanırım yayıncılara bakıp ekipman seçmek çok saçmakanka genellikle yayıncılar steelseries Arctis 9 kullanıyor fiyatına pek bakmadım ama Arctis 9 veya 7 alabilirsin çok konforlu rahat
5k bütçeye yapılabilcek en yanlış öneriMerhaba. Dostum ben hyprex cloud core kablolu kullanıyodum 2 sene kullandım artık abime verdiğim için yeni almam gerekiyordu cloud 2 wireless aldım hyprex kullandığım için ses kalitesini biliyorum bas tiz çok memnunum ve mikrofon kalitesinide çok iyi biliyorum ve çok kaliteli o yüzden kablosuz modelini tercih ettim almadan önxe 1700 TL civarına asus tuf baktım ama itopyadan alırken abi 300 500 TL yüzünden kalitenden şaşma demesi beni daha çok cez betti. G733 wireless kullanan arkadaşım var ekran kartı rtx serilerinde özellikleei varmış GHUB dan baya bir özellikleri var ama ben dc den konuşurken onun sesini beğenmiyorum çok arka sesi çok ti ve tıslama geliyor ben beğenmedin yinede araştır ama Tavsiyem: hyprex cloud 2 wireless. Mutlu günler
ağır ve ses seviyesi yetersiz buna rağmen çok güzel kulaklık ama bu para hayatta verilmez![]()
Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 7.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakmıştım bu kulaklıga hoşuma gitmedi pek teşekkür ederim yinede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arctic 7 wireless bulamadım satışta dün ona bakıyordumda satışı yok üretim durdu galiba